Închide meniul

Clipe grele pentru Mircea Lucescu! Antrenorul de 76 de ani a fost operat: „Medicul nu-l lasă lângă echipă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 18:32

Clipe grele pentru Mircea Lucescu! Antrenorul de 76 de ani a fost operat: „Medicul nu-l lasă lângă echipă!

Mircea Lucescu, operat la Kiev

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu ar fi trebuit să meargă la Istanbul pentru a pregăti meciul echipei sale cu Fenerbahce. Românul nu a putut însă să facă deplasarea din cauza unor probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, operat la Kiev

„Il Luce” a răcit și are febră. Antrenorul său secund, Emil Caras, a explicat situația la o conferință de presă.

„Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”.

Potrivit presei din Ucraina, Lucescu a fost supus unei intervenții chirurgicale ușoare. Operația s-a desfășurat normal și a reușit. Jurnaliștii ucraineni susțin că „Il Luce” ar putea să-și reia activitatea la Dinamo Kiev dacă recuperarea decurge bine.

Lucescu nu a stat pe bancă nici la primul meci din noul sezon din Ucraina, scor 4-0 cu Veres. Următorul meci al lui Dinamo Kiev este programat duminică, 8 august, împotriva celor de la Zorya.

Reclamă

Mircea Lucescu, cadou special de aniversare de la patronul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a primit atacantul pe care şi-l dorea chiar de ziua lui. Dinamo Kiev l-a transferat pe golgheterul ediţiei trecute din campionatul Ucrainei.

Vladislav Kulaci a semnat un contract valabil două sezoane. El este golghetrul ultimei ediţii de campionat. Kulaci a marcat 15 goluri în 21 de meciuri pentru Vorskla Poltava.

Culmea, Kulaci a fost nouă ani sub contract cu Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a fost printre antrenorii care l-au împrumutat la mai multe cluburi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și