Închide meniul

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr! Ce cadou și-a făcut patronul lui FC U Craiova. „Prea fierbinte ca să rezisți”

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 19:11 / Actualizat: 4 august 2021, 23:07

Reclamă
Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr! Ce cadou și-a făcut patronul lui FC U Craiova. „Prea fierbinte ca să rezisți

Adrian Mititelu Jr se bucură de un stil de viață luxos

Adrian Mititelu Jr se bucură de un stil de viață luxos / Instagram Adrian Mititelu

Fiul cunoscutului Adrian Mititelu lovește din nou. Acesta și-a achiziționat niște încălțări foarte scumpe, pe care le-a marcat cu inițialele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. știe cum să se respecte. Și-a scris „AM” pe pantoful stâng, și „JR” pe cel drept.

 

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr.
Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr.

Mititelu Jr. este atent și la siluetă. În ultima postare de pe Instagram, el apare cu pieptul încordat, în sala de forță.

I-a plăcut atât de mult fotografia încât a lăsat o descriere picantă. „Prea fierbinte ca să rezisți”

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Adrian Mititelu Jr. (@adrian_mititelu_junior)

Adrian Mititelu Jr, petreceri de zile mari în Mamaia

La începutul lunii mai, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia victoria. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile au ajuns în presă, iar omul de afaceri a primit critici dure. Fiul lui Adrian Mititelu a răbufnit şi le-a răspuns contestatarilor.

Fac urmatoarele precizari:

  • In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.
  • Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.
  • Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem! Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!„, a transmis Adrian Mititelu Jr.

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și