Închide meniul

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr! Ce cadou și-a făcut patronul lui FC U Craiova. „Prea fierbinte ca să rezisți”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 19:11 / Actualizat: 4 august 2021, 23:07

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr! Ce cadou și-a făcut patronul lui FC U Craiova. „Prea fierbinte ca să rezisți

Adrian Mititelu Jr se bucură de un stil de viață luxos

Adrian Mititelu Jr se bucură de un stil de viață luxos / Instagram Adrian Mititelu

Fiul cunoscutului Adrian Mititelu lovește din nou. Acesta și-a achiziționat niște încălțări foarte scumpe, pe care le-a marcat cu inițialele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. știe cum să se respecte. Și-a scris „AM” pe pantoful stâng, și „JR” pe cel drept.

 

Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr.
Ultima aroganță a lui Adrian Mititelu Jr.

Mititelu Jr. este atent și la siluetă. În ultima postare de pe Instagram, el apare cu pieptul încordat, în sala de forță.

I-a plăcut atât de mult fotografia încât a lăsat o descriere picantă. „Prea fierbinte ca să rezisți”

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Adrian Mititelu Jr. (@adrian_mititelu_junior)

Adrian Mititelu Jr, petreceri de zile mari în Mamaia

La începutul lunii mai, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia victoria. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile au ajuns în presă, iar omul de afaceri a primit critici dure. Fiul lui Adrian Mititelu a răbufnit şi le-a răspuns contestatarilor.

Fac urmatoarele precizari:

  • In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.
  • Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.
  • Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem! Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!„, a transmis Adrian Mititelu Jr.

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și