Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, de neoprit la 13 ani! Imagini inedite cu starul norvegian al Borussiei Dortmund

Publicat: 5 august 2021, 12:40

Reclamă
Erling Haaland, de neoprit la 13 ani! Imagini inedite cu starul norvegian al Borussiei Dortmund

Erling Haaland, starul de la Borussia Dortmund

Profimedia

Erling Haaland s-a născut în Anglia, la Leeds, acolo unde evolua tatăl său, Alf-Inge Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, de neoprit la 13 ani

Starul norvegian a început fotbalul la Bryne. Aici a jucat timp de 10 ani, din 2005 în 2015.

Un clip inedit încărcat pe youtube îl arată pe Haaland în timp ce rupe plasele când avea doar 13 ani.

Erling Haaland vrea să rămână la Dortmund: „E important să câştig trofee”

Erling Braut Haaland (21 ani) a vorbit despre posibilitatea unui transfer la Chelsea. Campioana Europei este pregătită „să spargă banca” pentru vedeta lui Dortmund.

Reclamă

Transferul lui Haaland este unui dintre cele mai „fierbinţi” subiecte ale verii. Totuşi, superstarului norvegian nu-i pasă de o mutare la altă echipă. Întrebat despre suma pe care Chelsea este dispusă să o ofere pentru serviciile sale, atacantul a rămas perplex.

„E important să câştig trofee. Mai am 3 ani în contract, mă bucur de timpul petrecut aici. Până ieri, nu mai vorbisem cu agentul meu de o lună. Nu îmi pasă prea mult. Sper că sunt doar zvonuri. 175 de milioane de euro? Sunt mulţi bani pentru o persoană”, a declarat Erling Haaland, potrivit Football Daily.

Erling Haaland, 41 de goluri în sezonul trecut

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o „dublă”.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piaţă este de 130 de milioane de euro. El este reprezentat de Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi FIFA din Europa.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și