Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, de neoprit la 13 ani! Imagini inedite cu starul norvegian al Borussiei Dortmund

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 12:40

Erling Haaland, de neoprit la 13 ani! Imagini inedite cu starul norvegian al Borussiei Dortmund

Erling Haaland, starul de la Borussia Dortmund

Profimedia

Erling Haaland s-a născut în Anglia, la Leeds, acolo unde evolua tatăl său, Alf-Inge Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, de neoprit la 13 ani

Starul norvegian a început fotbalul la Bryne. Aici a jucat timp de 10 ani, din 2005 în 2015.

Un clip inedit încărcat pe youtube îl arată pe Haaland în timp ce rupe plasele când avea doar 13 ani.

Erling Haaland vrea să rămână la Dortmund: „E important să câştig trofee”

Erling Braut Haaland (21 ani) a vorbit despre posibilitatea unui transfer la Chelsea. Campioana Europei este pregătită „să spargă banca” pentru vedeta lui Dortmund.

Reclamă

Transferul lui Haaland este unui dintre cele mai „fierbinţi” subiecte ale verii. Totuşi, superstarului norvegian nu-i pasă de o mutare la altă echipă. Întrebat despre suma pe care Chelsea este dispusă să o ofere pentru serviciile sale, atacantul a rămas perplex.

„E important să câştig trofee. Mai am 3 ani în contract, mă bucur de timpul petrecut aici. Până ieri, nu mai vorbisem cu agentul meu de o lună. Nu îmi pasă prea mult. Sper că sunt doar zvonuri. 175 de milioane de euro? Sunt mulţi bani pentru o persoană”, a declarat Erling Haaland, potrivit Football Daily.

Erling Haaland, 41 de goluri în sezonul trecut

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o „dublă”.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piaţă este de 130 de milioane de euro. El este reprezentat de Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi FIFA din Europa.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și