Închide meniul

Unde ar putea ajunge Lionel Messi, după despărțirea de Barcelona! Salariul colosal care îl așteaptă pe starul argentinian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 21:16

Unde ar putea ajunge Lionel Messi, după despărțirea de Barcelona! Salariul colosal care îl așteaptă pe starul argentinian

Unde poate ajunge Lionel Messi după plecarea de la Barcelona

Profimedia

PSG și Manchester City, echipele petro-dolarilor, sunt favorite să pună mâna pe semnătura starului argentinian. Cu un pas în față s-ar afla șeicii din capitala Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG, posibila destinație a lui Lionel Messi

Zvonurile că Lionel Messi va semna cu PSG sunt alimentate și de aparițiile publice ale starului argentinian. În urmă cu doar o zi, acesta s-a afișat alături de mai mulți jucători de pe Parc de Prince, printre care prietenii Neymar și Di Maria.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ángel Di María (@angeldimariajm)

Potrivit jurnaliştilor de la Le Parisien, parizienii pregătesc un megaproiect pentru sezonul viitor, iar negocierile cu Lionel Messi sunt prioritare.

Nici măcar regulile fair play-ului financiar nu îl mai sperie pe şeicul lui PSG. Campioana Franţei i-ar fi propus lui Leo Messi un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Reclamă

Pep Guardiola vrea să-l aducă pe Messi la Manchester City

Tatăl celui mai bun marcator din istoria Barcelonei s-a aşezat la negocieri cu conducătorii lui City. Jorge Messi a anunţat în ce condiţii Lionel va îmbrăca tricoul trupei antrenate de Pep Guardiola.

Potrivit The Sun, campioana din Premier League poate reuşi transferul anului dacă îi va achita lui Lionel Messi un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Această sumă trebuie să intre în conturile starului argentinian după achitarea taxelor.

Presa internațională speculează că șecii plănuiesc să-i ofere lui Messi un contract pe 10 ani, urmând ca acesta să-și petreacă ultimele sezoane din carieră în MLS, campionatul din SUA.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și