Închide meniul

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona. Brazilianul îl aşteaptă la PSG!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2021, 23:29

Reclamă
Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona. Brazilianul îl aşteaptă la PSG!

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona

Profimediaimages

Au fost multe momente în care Neymar a anunţat că îşi doreşte să fie din nou coechipier cu Messi şi a s-a vehiculat că el va reveni în Catalonia. Sunt şanse din ce în ce mai mari să facă echipă în capitala Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona

Jurnaliştii brazilieni de la TNT Sports au pus, pe reţelele de socializare, o imagine cu Messi fiind îmbrăţişat de Neymar. Aceasta a fost însoţită de mesajul: „Vai, inima mea!„. Chiar Neymar a avut o reacţie la postare şi a apreciat postarea. Totul s-a întâmplat la câteva minute după ce Barcelona a anunţat că îşi pierde căpitanul!

Neymar a apreciat postarea
Neymar a apreciat postarea

Neymar tocmai se întâlnise cu Messi în Ibiza, la o petrecere. Angel Di Maria i-a dat de gol pe contul său de Instagram. A făcut publică o imagine în care mai apar Marco Verratti și Leandro Paredes.

View this post on Instagram


A post shared by Ángel Di María (@angeldimariajm)

Reclamă

Unde ar putea ajunge Lionel Messi, după despărțirea de Barcelona

PSG și Manchester City, echipele petro-dolarilor, sunt favorite să pună mâna pe semnătura starului argentinian. Cu un pas în față s-ar afla șeicii din capitala Franței.

Zvonurile că Lionel Messi va semna cu PSG sunt alimentate și de aparițiile publice ale starului argentinian. Potrivit jurnaliştilor de la Le Parisien, parizienii pregătesc un megaproiect pentru sezonul viitor, iar negocierile cu Lionel Messi sunt prioritare.

Nici măcar regulile fair play-ului financiar nu îl mai sperie pe şeicul lui PSG. Campioana Franţei i-ar fi propus lui Leo Messi un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și