Închide meniul

De pe altă planetă! Cifrele și recordurile uluitoare ale lui Lionel Messi la Barcelona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 22:35

De pe altă planetă! Cifrele și recordurile uluitoare ale lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi ar putea fi blocat din drumul spre PSG

Profimedia

Lionel Messi este, fără discuție, cel mai mare jucător care a jucat vreodată pentru Barcelona. Are cele mai multe goluri pentru club, cele mai multe meciuri disputate, cele mai multe titluri câștigate și cele mai multe victorii în istoria de 121 de ani a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cifrele și recordurile astronomice ale lui Lionel Messi la Barcelona

6 Baloane de Aur. Leo Messi este singurul jucător din istoria fotbalului care a câștigat cel mai prestigios premiu la nivel individual în atâtea rânduri

3 Baloane de Aur la 24 de ani. Messi este cel mai tânăr jucător din istorie care a ajuns la 3 Baloane de Aur. La aceeași vârstă, Cristiano Ronaldo și Eden Hazard reușeau abia primul hat-trick.

91 de goluri într-un singur an. Se întâmpla în 2012, când Messi înscria de 84 de ori pentru Barcelona (59 de goluri în La Liga, 13 în Champions League, 5 în Copa del Rey și 2 în Supercupa Spaniei) și de 12 ori pentru naționala Argentinei.

474 de goluri în La Liga. Lionel Messi este cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei.

Reclamă

672 de goluri pentru Barcelona. Messi este cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

17 sezoane la Barcelona. Alături de Xavi și Carles Rexach, Messi este jucătorul care a îmbrăcat tricoul catalanilor în cele mai multe sezoane

38 de echipe împotriva cărora a înscris. În istoria La Liga, doar Messi a marcat împotriva unui număr atât de mare de echipe diferite.

Reclamă 4 / 0/3

26 de goluri în El Clasico. Lionel Messi a înscris cele mai multe goluri în istoria derby-urilor Barcelona – Real Madrid.

Cum s-a produs plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Șefii Barcelonei și reprezentanții lui Messi, printre care și tatăl jucătorului, s-au întâlnit joi la cină. Deși semnarea noului contract părea o chestiune de timp zilele trecute, situația s-a schimbat radical în urma discuțiilor de la masă.

La numai câteva ore, a venit și anunțul oficial al despărțirii lui Lionel Messi de Bracelona. 5 august va rămâne în istorie ca cea mai neagră zi din istoria Barcelonei.

„Deși Barcelona și Lionel Messi și-au exprimat intenția clară de a semna un contract în ziua de azi, acesta nu poate fi formalizat din cauza obstacolelor economice și structurale.

În această situație, Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că până la urmă nu s-au îndeplinit dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului.

Barça vrea să-i mulțumească din toată inima jucătorului pentru contribuția sa la îmbunătățirea instituției și să-i ureze tot binele în viața sa personală și profesională”, este mesajul transmis de oficialii Barcelonei.

Reclamă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandări
  • Lionel Messi a plecat de la Barcelona
  • Cifrele astronomice ale starului argentinian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și