Închide meniul

Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB: „E liber!” Replică pentru Marius Şumudică: „Dacă el face un pas, noi facem doi paşi” + Situaţia lui Andrei Vlad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 11:14

Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB: „E liber! Replică pentru Marius Şumudică: „Dacă el face un pas, noi facem doi paşi + Situaţia lui Andrei Vlad

Gigi Becali nu a vorbit cu Dinu Todoran

AS.ro

Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB

Leo Messi a plecat de la Barcelona după două decenii, anunţ care a şocat lumea fotbalului. Imediat după, Mihai Stoica a avut o primă reacţie pe reţelele de socializare. „Start glumelor cu Messi la FCSB”, a scris managerul general al roş-albaştrilor pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zis şi făcut! Dinu Todoran s-a conformat la ultima conferinţă de presă. „Jucătorii de valoare sunt bineveniţi la noi. Perioada de transferuri nu s-a încheiat. E Messi liber”, s-a amuzat Dinu Todoran.

Antrenorul FCSB i-a dat replica lui Marius Şumudică

Ieri, „Șumi” a precizat, cu vârf și îndesat, că CFR Cluj este cea mai bună echipă din România. „Ţineţi minte ce vă spun, vă promit eu acum! Deci, CFR-ul ia campionatul şi anul ăsta! Şi îl vom lua la pas! La pas!”, a declarat antrenorul campioanei.

Replica lui Dinu Todoran nu s-a lăsat aşteptată. „Cele două rezultate au atârnat greu. Băieţii vor să demonstreze. Ei joacă înaintea noastră şi noi suntem obligaţi să câştigăm. Marius Şumudică e un antrenor cu experienţă, avem nevoie de el. Dacă el face un pas, noi facem doi paşi. Vor fi schimbări în echipă”, a mai spus Todoran, la conferinţa de presă.

Care este situaţia lui Andrei Vlad

Andrei Vlad a fost criticat în mai multe rânduri de Gigi Becali. Ba mai mult, patronul FCSB a vrut să scape de goalkeeper-ul său și l-a propus la Universitatea Craiova. Mutarea a picat pe ultima sută de metri.

Reclamă

La ultimul meci al roş-albaştrilor, scor 1-1 cu UTA Arad, tânărul portar nu a fost în lot. Dinu Todoran nu e sigur dacă portarul va juca în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

„Oricine intră trebuie să demonstreze că joacă la Steaua. Miron se antrenează normal, iar Vlad e un jucător foarte important. Mâine stabilim dacă va fi în lot pentru meciul cu Mediaş”, a anunţat antrenorul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și