Închide meniul

Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB: „E liber!” Replică pentru Marius Şumudică: „Dacă el face un pas, noi facem doi paşi” + Situaţia lui Andrei Vlad

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 11:14

Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB: „E liber! Replică pentru Marius Şumudică: „Dacă el face un pas, noi facem doi paşi + Situaţia lui Andrei Vlad

Gigi Becali nu a vorbit cu Dinu Todoran

AS.ro

  • Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB
  • Replică pentru Marius Şumudică

Dinu Todoran îl aşteaptă pe Messi la FCSB

Leo Messi a plecat de la Barcelona după două decenii, anunţ care a şocat lumea fotbalului. Imediat după, Mihai Stoica a avut o primă reacţie pe reţelele de socializare. „Start glumelor cu Messi la FCSB”, a scris managerul general al roş-albaştrilor pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zis şi făcut! Dinu Todoran s-a conformat la ultima conferinţă de presă. „Jucătorii de valoare sunt bineveniţi la noi. Perioada de transferuri nu s-a încheiat. E Messi liber”, s-a amuzat Dinu Todoran.

Antrenorul FCSB i-a dat replica lui Marius Şumudică

Ieri, „Șumi” a precizat, cu vârf și îndesat, că CFR Cluj este cea mai bună echipă din România. „Ţineţi minte ce vă spun, vă promit eu acum! Deci, CFR-ul ia campionatul şi anul ăsta! Şi îl vom lua la pas! La pas!”, a declarat antrenorul campioanei.

Reclamă

Replica lui Dinu Todoran nu s-a lăsat aşteptată. „Cele două rezultate au atârnat greu. Băieţii vor să demonstreze. Ei joacă înaintea noastră şi noi suntem obligaţi să câştigăm. Marius Şumudică e un antrenor cu experienţă, avem nevoie de el. Dacă el face un pas, noi facem doi paşi. Vor fi schimbări în echipă”, a mai spus Todoran, la conferinţa de presă.

Care este situaţia lui Andrei Vlad

Andrei Vlad a fost criticat în mai multe rânduri de Gigi Becali. Ba mai mult, patronul FCSB a vrut să scape de goalkeeper-ul său și l-a propus la Universitatea Craiova. Mutarea a picat pe ultima sută de metri.

Reclamă

La ultimul meci al roş-albaştrilor, scor 1-1 cu UTA Arad, tânărul portar nu a fost în lot. Dinu Todoran nu e sigur dacă portarul va juca în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

„Oricine intră trebuie să demonstreze că joacă la Steaua. Miron se antrenează normal, iar Vlad e un jucător foarte important. Mâine stabilim dacă va fi în lot pentru meciul cu Mediaş”, a anunţat antrenorul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”