Închide meniul

Mircea Lucescu a fost operat cu succes! Cu ce problemă s-a confruntat, de fapt, „Il Luce” + Ultimele detalii despre starea de sănătate a marelui antrenor

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 11:52

Reclamă
Mircea Lucescu a fost operat cu succes! Cu ce problemă s-a confruntat, de fapt, „Il Luce + Ultimele detalii despre starea de sănătate a marelui antrenor

Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu a fost operat cu succes! Cu ce problemă s-a confruntat „Il Luce”

Mircea Lucescu a fost operat recent la Kiev, după ce a avut probleme de sănătate. Potrivit sport.ua, „Il Luce” s-a confruntat cu un chist pilonidal, care este un săculeţ format în apropierea coccisului. Acesta este umplut cu fire de păr şi celule moarte care creează durere în cazul în care se infectează, informează csid.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operaţia marelui antrenor a durat 8 minute şi a fost un succes, scrie sursa citată. Acum, Mircea Lucescu se simte bine acum şi este în afara oricărui pericol. Ba mai mult, tehnicianul are şanse mari să fie pe banca lui Dinamo Kiev la următorul meci împotriva celor de la Zorya.

„Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”, a explicat Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu, înainte de operaţie.

Mircea Lucescu, cadou special de aniversare de la patronul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a primit atacantul pe care şi-l dorea chiar de ziua lui. Dinamo Kiev l-a transferat pe golgheterul ediţiei trecute din campionatul Ucrainei.

Vladislav Kulaci a semnat un contract valabil două sezoane. El este golghetrul ultimei ediţii de campionat. Kulaci a marcat 15 goluri în 21 de meciuri pentru Vorskla Poltava.

Reclamă

Culmea, Kulaci a fost nouă ani sub contract cu Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a fost printre antrenorii care l-au împrumutat la mai multe cluburi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și