Închide meniul

Mircea Lucescu a fost operat cu succes! Cu ce problemă s-a confruntat, de fapt, „Il Luce” + Ultimele detalii despre starea de sănătate a marelui antrenor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 11:52

Mircea Lucescu a fost operat cu succes! Cu ce problemă s-a confruntat, de fapt, „Il Luce + Ultimele detalii despre starea de sănătate a marelui antrenor

Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu a fost operat cu succes! Cu ce problemă s-a confruntat „Il Luce”

Mircea Lucescu a fost operat recent la Kiev, după ce a avut probleme de sănătate. Potrivit sport.ua, „Il Luce” s-a confruntat cu un chist pilonidal, care este un săculeţ format în apropierea coccisului. Acesta este umplut cu fire de păr şi celule moarte care creează durere în cazul în care se infectează, informează csid.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operaţia marelui antrenor a durat 8 minute şi a fost un succes, scrie sursa citată. Acum, Mircea Lucescu se simte bine acum şi este în afara oricărui pericol. Ba mai mult, tehnicianul are şanse mari să fie pe banca lui Dinamo Kiev la următorul meci împotriva celor de la Zorya.

„Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”, a explicat Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu, înainte de operaţie.

Mircea Lucescu, cadou special de aniversare de la patronul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a primit atacantul pe care şi-l dorea chiar de ziua lui. Dinamo Kiev l-a transferat pe golgheterul ediţiei trecute din campionatul Ucrainei.

Vladislav Kulaci a semnat un contract valabil două sezoane. El este golghetrul ultimei ediţii de campionat. Kulaci a marcat 15 goluri în 21 de meciuri pentru Vorskla Poltava.

Reclamă

Culmea, Kulaci a fost nouă ani sub contract cu Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a fost printre antrenorii care l-au împrumutat la mai multe cluburi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și