Închide meniul

Se construieşte o nouă „bijuterie” de stadion în Liga 1! Anunţul făcut de „Regele” Hagi: „Trebuie să pedalăm împreună și cât mai repede!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 15:25

Reclamă
Se construieşte o nouă „bijuterie de stadion în Liga 1! Anunţul făcut de „Regele Hagi: „Trebuie să pedalăm împreună și cât mai repede!

Gică Hagi, despre revenirea la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Se construieşte o nouă „bijuterie” de stadion în Liga 1! Anunţul făcut de „Regele” Hagi

Managerul Farului Constanţa a anunţat că se va construi un nou stadion în următorii trei ani, dacă cei implicaţi în proiect îşi vor face treaba. În prezent, gruparea de la malul mării evoluează pe arena Ovidiu, care are o capacitate de 4.554 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Autoritățile ne pot susține, trebuie să pedalăm împreună și cât mai repede pentru noul stadion. Trebuie să fim toți împreună, să lucrăm, iar în decurs de doi ani, maxim trei ani, stadionul de la Constanța să fie gata

Primăria ajută Farul, dar nu financiar. Noi putem colabora doar din punct de vedere logistic cu autoritățile, nu ne ajută financiar. Societatea e pe acțiuni, căutăm în continuarea parteneri. Suporterii sunt primii parteneri, sperăm ca numărul lor să crească, să avem mereu stadionul plin. Sper ca în viitor să vorbim de Farul ca fiind un club mare, privat, bine organizat, cu acționari puternici”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Cât va costa bijuteria „Farului” Constanţa

Primăria Constanța a anunțat că vrea să ridice un complex sportiv de peste 100 de milioane de euro. Stadionul de fotbal va costa 49 de milioane de euro şi va avea o capacitate de 15.000 de locuri. Proiectul va face fericiţi sute de mii de români care locuiesc în judeţ şi care sunt suporterii echipei.

Arena va avea funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA (organizarea meciurilor de Liga Campionilor). De asemenea, va avea un teren de antrenament, două arene de tenis, una cu 4.750 de locuri, unde se pot organiza turnee WTA și ATP, şi una cu 1.000 de locuri. Complexul va avea şi locuri de cazare, spații de pregătire și de recuperare.

Reclamă
Reclamă

Imagini de senzație cu Gică Hagi la antrenamentul Farului! Regele și-a pus mănușile și a intrat în poartă. „A fost imperial!”

Gică Hagi rămâne Regele fotbalului românesc, chiar și la 56 de ani. Decar înnăscut, acesta a ales să-și testeze calitățile și în poartă.

Hagi a intervenit spectaculos la câteva mingi. Regele s-a folosit și de picioare ca să scoată baloanele, ca în stilul lui Manuel Neuer.

Un singur gol a încasat Hagi de la elevii săi. La finalul sesiunii de șuturi la poartă, Gică și-a pus fotbaliștii la flotări.

Reclamă

„A închis poarta! Gheorghe Hagi, imperial și între buturi!”, se arată pe contul oficial de Facebook al Farului.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și