Închide meniul
VIDEO

Imagini de senzație cu Gică Hagi la antrenamentul Farului! Regele și-a pus mănușile și a intrat în poartă. „A fost imperial!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 19:40

Imagini de senzație cu Gică Hagi la antrenamentul Farului! Regele și-a pus mănușile și a intrat în poartă. „A fost imperial!

Gheorghe Hagi s-a băgat în poartă

Susra: Facebook Farul Constanța

Gică Hagi rămâne Regele fotbalului românesc, chiar și la 56 de ani. Decar înnăscut, acesta a ales să-și testeze calitățile și în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a intrat în poartă la antrenamentul Farului

Hagi a intervenit spectaculos la câteva mingi. Regele s-a folosit și de picioare ca să scoată baloanele, ca în stilul lui Manuel Neuer.

Un singur gol a încasat Hagi de la elevii săi. La finalul sesiunii de șuturi la poartă, Gică și-a pus fotbaliștii la flotări.

„A închis poarta! Gheorghe Hagi, imperial și între buturi!”, se arată pe contul oficial de Facebook al Farului.

Gică Hagi, momente emoţionante pe Arena Naţională

Gică Hagi a avut parte de mai multe surprize înaintea meciului dintre Rapid şi Farul Constanţa, de pe Arena Naţională, din etapa a treia a campionatului. Acesta a fost întâmpinat de giuleșteni cu cadouri.

Reclamă

Fostul jucător al giuleştenilor, Ionuţ Voicu i-a înmânat lui Hagi un tricou al Rapidului cu numele său şi numărul 10. „Regele” a primit şi un buchet uriaş de flori.

Momentul a avut loc în faţa a aproape 10.000 de fani. Cel mai frumos „cadou” a fost când Hagi a primit aplauze la scenă deschisă.

În semn de mulţumire, el a mers la peluza unde se afla galeria Rapidului şi i-a salutat pe giuleşteni. Momentul a fost filmat de spectatori şi a ajuns la reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Gică Hagi s-a băgat în poartă
  • Imagini de senzație de la antrenamentul Farului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și