Închide meniul
VIDEO

Imagini de senzație cu Gică Hagi la antrenamentul Farului! Regele și-a pus mănușile și a intrat în poartă. „A fost imperial!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 19:40

Reclamă
Imagini de senzație cu Gică Hagi la antrenamentul Farului! Regele și-a pus mănușile și a intrat în poartă. „A fost imperial!

Gheorghe Hagi s-a băgat în poartă

Susra: Facebook Farul Constanța

Gică Hagi rămâne Regele fotbalului românesc, chiar și la 56 de ani. Decar înnăscut, acesta a ales să-și testeze calitățile și în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a intrat în poartă la antrenamentul Farului

Hagi a intervenit spectaculos la câteva mingi. Regele s-a folosit și de picioare ca să scoată baloanele, ca în stilul lui Manuel Neuer.

Un singur gol a încasat Hagi de la elevii săi. La finalul sesiunii de șuturi la poartă, Gică și-a pus fotbaliștii la flotări.

„A închis poarta! Gheorghe Hagi, imperial și între buturi!”, se arată pe contul oficial de Facebook al Farului.

Gică Hagi, momente emoţionante pe Arena Naţională

Gică Hagi a avut parte de mai multe surprize înaintea meciului dintre Rapid şi Farul Constanţa, de pe Arena Naţională, din etapa a treia a campionatului. Acesta a fost întâmpinat de giuleșteni cu cadouri.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul jucător al giuleştenilor, Ionuţ Voicu i-a înmânat lui Hagi un tricou al Rapidului cu numele său şi numărul 10. „Regele” a primit şi un buchet uriaş de flori.

Momentul a avut loc în faţa a aproape 10.000 de fani. Cel mai frumos „cadou” a fost când Hagi a primit aplauze la scenă deschisă.

În semn de mulţumire, el a mers la peluza unde se afla galeria Rapidului şi i-a salutat pe giuleşteni. Momentul a fost filmat de spectatori şi a ajuns la reţelele sociale.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și