Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Marius Urzică are de gând să revină la Jocurile Olimpice. Fiul său îl poate ajuta să-şi îndeplinească visul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 22:29

Reclamă

Marius Urzică are de gând să revină la Jocurile Olimpice

AS.ro

Marius Urzică tocmai împlinea 25 de ani când a luat aurul olimpic. Se întâmpla în ediţia din 2000, de la Sidney, când sportivul tricolor era cel mai bun la calul cu mânere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Urzică are de gând să revină la Jocurile Olimpice

Îmi mai vine în minte acel aur olimpic. Uneori, împreună cu Alexandru, copilul meu, mai urmărim execuţiile pe care le-am avut şi acolo. Mi se ridică părul pe mâini!„, a declarat Marius Urzică pentru AS.ro.

Urzică are acasă „tripla” de medalii olimpice: aurul, argintul şi bronzul. Regretă că accidentările i-au scurtat cariera. Şi el ar fi vrut să participe ca Marian Drăgulescu, la 40 de ani.

Şi la ora actuală se întâmplă să fiu luat în braţe, să fiu felicitat pe strada… să mi se spună că au plâns în faţa televizorului şi mi-au ţinut pumnii pentru a deveni campion olimpic.

Dacă ar fi să o iau de la capăt, probabil aş face tot gimnastică„, a recunoscut fostul sportiv de top.

Reclamă

Marius Urzică mai are un vis. Vrea să-şi vadă băiatul campion olimpic. Îşi doreşte ca el să îi fie antrenor în cadrul competiţiei supreme.

Ar fi cel mai frumos lucru pentru mine (n.r. să câştige titlul olimpic şi din postura de antrenor). Şi, de ce nu, poate una dintre şansele pe care le vom avea va fi chiar Alexandru, băieţelul meu„, a spus Marius Urzică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și