Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Marius Urzică are de gând să revină la Jocurile Olimpice. Fiul său îl poate ajuta să-şi îndeplinească visul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 22:29

Marius Urzică are de gând să revină la Jocurile Olimpice

AS.ro

Marius Urzică tocmai împlinea 25 de ani când a luat aurul olimpic. Se întâmpla în ediţia din 2000, de la Sidney, când sportivul tricolor era cel mai bun la calul cu mânere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Urzică are de gând să revină la Jocurile Olimpice

Îmi mai vine în minte acel aur olimpic. Uneori, împreună cu Alexandru, copilul meu, mai urmărim execuţiile pe care le-am avut şi acolo. Mi se ridică părul pe mâini!„, a declarat Marius Urzică pentru AS.ro.

Urzică are acasă „tripla” de medalii olimpice: aurul, argintul şi bronzul. Regretă că accidentările i-au scurtat cariera. Şi el ar fi vrut să participe ca Marian Drăgulescu, la 40 de ani.

Şi la ora actuală se întâmplă să fiu luat în braţe, să fiu felicitat pe strada… să mi se spună că au plâns în faţa televizorului şi mi-au ţinut pumnii pentru a deveni campion olimpic.

Dacă ar fi să o iau de la capăt, probabil aş face tot gimnastică„, a recunoscut fostul sportiv de top.

Reclamă

Marius Urzică mai are un vis. Vrea să-şi vadă băiatul campion olimpic. Îşi doreşte ca el să îi fie antrenor în cadrul competiţiei supreme.

Ar fi cel mai frumos lucru pentru mine (n.r. să câştige titlul olimpic şi din postura de antrenor). Şi, de ce nu, poate una dintre şansele pe care le vom avea va fi chiar Alexandru, băieţelul meu„, a spus Marius Urzică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Urzică a participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice
  • Fiul său îi calcă pe urme

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și