Închide meniul

Chelsea şi-a luat gândul de la Lionel Messi. Acord final pentru transferul lui Romelu Lukaku. Suma uriaşă pe care o va primi Inter Milano

Publicat: 7 august 2021, 17:52

Reclamă
Chelsea şi-a luat gândul de la Lionel Messi. Acord final pentru transferul lui Romelu Lukaku. Suma uriaşă pe care o va primi Inter Milano

Romelu Lukaku, acord final cu Chelsea

Profimedia

115 milioane de euro va încasa Inter Milano pentru Romelu Lukaku, anunţă goal.com. Chelsea a ajuns la un acord final după ce Roman Abramovich şi-a dat seama că nu poate reuşi transferul lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea, acord final pentru transferul lui Romelu Lukaku

Magnatul rus solicitase, sâmbătă, negocieri de urgenţă cu reprezentanţii lui Messi.

Ce salariu va avea Romelu Lukaku la Chelsea

Lukaku va încasa o avere pe Stamford Bridge. El va primi 3 milioane de euro la semnătură şi va avea un salariu stagional de 15 milioane de euro, scrie tuttomercatoweb.it.

În vârstă de 28 de ani, Lukaku este primul transfer cu bani realizat de Chelsea în această vară.

Reclamă

Belgianul a fost transferat de Chelsea şi în 2011. Atunci, Abramovich i-a achitat 15 milioane de euro lui Anderlecht.

Lukaku a fost însă împrumutat la alte cluburi, iar trei ani mai târziu a fost cedat la Everton.

Lukaku, cu două milioane de euro mai „ieftin” decât Jack Grealish

Sezonul trecut, Lukaku a fost una dintre principalele arme în câştigarea titlului pentru echipa pregătită de Antonio Conte. 30 de goluri şi 10 pase decisive a adunat Lukaku la Inter în 44 de meciuri jucate în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana Italiei se confruntă însă cu probleme financiare, motiv pentru care s-a despărţit şi de antrenorul Conte. Acordul dintre Chelsea şi Lukaku vine la doar două zile după ce campioana Manchester City a oficializat transferul lui Jack Grealish pentru o sumă record în Premier League, 117,5 milioane de euro!

Lukaku este cu 2,5 milioane de euro mai „ieftin” decât Grealish. Şi s-a apropiat la doar 2 milioane de euro de topul celor mai valoroase 10 transferuri din istorie. Neymar, cu 300 de milioane de euro, conduce topul, în timp ce Cristiano Ronaldo, cu 117 milioane, îl încheie, scrie jurnalistul Tancredi Palmeri.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și