Închide meniul

Un nou club este interesat de Lionel Messi. Patronul miliardar a cerut tratative de urgenţă + Următorul număr 10 de la Barcelona

Reclamă

Publicat: 6 august 2021, 18:38

Un nou club este interesat de Lionel Messi. Patronul miliardar a cerut tratative de urgenţă + Următorul număr 10 de la Barcelona

Un nou club este interesat de Lionel Messi

Profimedia

Un nou club este interesat de Lionel Messi! Este vorba despre Chelsea, care este gata să-şi modifice strategia de transferuri pentru a-l aduce pe argentinianul în vârstă de 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nou club este interesat de Lionel Messi.

Roman Abramovich a solicitat o întâlnire de urgenţă cu apropiaţii lui Lionel Messi, cu ajutorul unui intermediar din Marea Britanie, scrie as.com.

Chelsea are pregătite peste 120 de milioane de euro pentru a obţine transferul lui Romelu Lukaku de la Inter Milano. La această sumă se adaugă şi salariul de 12 milioane de euro pe sezon pentru atacantul belgian.

Banii ar putea fi redirecţionaţi pentru a acoperi pretenţiile lui Messi, care are avantajul că este liber de contract. De asemenea, Chelsea ar putea sacrifica şi transferul lui Erling Haaland, plănuit pentru sezonul viitor.

Cine va fi următorul număr 10 la Barcelona

În timp ce Messi îşi caută altă echipă, Barcelona se pregăteşte pentru o nouă eră, după 17 ani în care argentinianul a jucat pentru prima echipă de pe Camp Nou.

Reclamă

Joan Laporta ar fi decis fotbalistul care va prelua tricoul cu numărul 10. Este vorba despre puştiul Pedri, scrie Don Balon! Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a debutat sezonul trecut şi nu a mai ieşit din echipă.

El a adunat peste 70 de meciuri la Barcelona şi naţionalele Spaniei, dar a spus că nu este obosit, înaintea finalei de la Jocurile Olimpice.

Lionel Messi, salariu fabulos oferit de PSG

Lionel Messi nu a oferit încă nicio reacţie după închiderea oficială a tratativelor cu Barcelona. PSG este favorită în cursa pentru a obţine semnătura sa.

Reclamă 4 / 0/3

Francezii i-ar fi transmis deja o ofertă cu un salariu fabulos: 50 de milioane de euro pe an, până 2024. Asta susţine jurnalistul Nicolo Schira. Suma este dublă faţă de cea acceptată de Messi pentru a semna prelungirea cu Barcelona!

Nicolo Schira a mai scris că Neymar şi Angel Di Maria încearcă să-l convingă pe Messi să vină la Paris.

Manchester City nu îl poate transfera pe Lionel Messi

Manchester City nu îl vrea pe Lionel Messi. Anunţul a fost făcut chiar de Pep Guardiola, care a fost convins că argentinianul va rămâne la Barcelona.

„A fost o surpriză pentru toţi. Preşedintele Laporta a fost foarte clar. Nu am vorbit nici cu Messi, nici cu Laporta, dar când ai aproape 500 de milioane de euro pierderi într-un an, trebuie să iei o decizie, din păcate”, a declarat Pep Guardiola, citat de as.com.

Guardiola a spus că Messi este cel mai valoros fotbalist pe care l-a văzut în viaţa sa, dar că nu îl poate aduce la Manchester City din cauza transferului pe care tocmai l-a realizat.

„Am cheltuit mult pentru transferul lui Jack Grealish (n.r. 117 milioane de euro). El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui. În plus, am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. Acum, Messi nu este în planurile noastre!”, a mai spus Guardiola.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și