Închide meniul

Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2 | Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipă: „Mă bucură jocul, atacăm încontinuu!” + Cum a fost pedepsit Răducanu după scandalul cu ultraşii

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2021, 21:45 / Actualizat: 8 august 2021, 9:30

Reclamă
Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2 | Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipă: „Mă bucură jocul, atacăm încontinuu! + Cum a fost pedepsit Răducanu după scandalul cu ultraşii

Adrian Mititelu Jr

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipă după Academica Clinceni – FC U Craiova 1948

Oltenii au ajuns la al doilea succes din Liga 1, iar Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipa lui Adrian Mutu. „Duminică ajunge Van Dorman și luni sau marți va ajunge și atacantul din Olanda”, a anunţat Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţia echipei sale l-a mulţumit pe Mititelu Jr., care încă nu se gândeşte la play-off. „E o victorie meritată, putea fi scorul mult mai mare. Am avut posesie peste 60%, ocazii de poartă. Mă bucur că am învins, e o victorie de moral. Au fost foarte mari emoții, am primit iar gol, dar acum șansa a fost de partea noastră. Craiova joacă fotbal, cred că nu sunt singurul care vede că atacăm încontinuu, am atacat și la 2-0, și la 2-1, mă bucură jocul echipei și îmi dă speranțe pentru viitor.

Echipa e foarte ofensivă, asta a fost ideea de la început, să arătăm fotbal. Chiar dacă se mai întâmplă accidente de genul Voluntari, când am luat două goluri incredibile, trebuie să trecem peste el. Echipa are nevoie și de egaluri, și de înfrângeri pentru a putea crește și a juca cât mai bine. Nu mă așteptam să joace atât de bine echipa, nu avem o concurență cu Universitatea Craiova, vrem doar să terminăm cât mai sus în clasament. E devreme să vorbim despre play-off, să batem și etapa viitoare și apoi vom vorbi”, a spus Adrian Mititelu Jr.

Echipa antrenată de Adrian Mutu s-a impus cu 2-1 pe terenul Academicii Clinceni. Oaspeţii au avut 2-0 la pauză după reuşitele lui Sekou Sidibe (’27) şi William Baeten (’43). Dar Asen Chandarov a relansat meciul (’84), iar gazdele au fost aproape de egalare în ultimul minut. FC U Craiova 1948 este pe locul cinci în acest moment.

Robert Răducanu, trimis la echipa a doua de Adrian Mutu

Atacantul Robert Răducanu nu a făcut parte din lot, după ce Andrei Preda, zis şi „Gogoaşă”, l-a somat să îşi ceară de urgenţă scuze după ce a aflat că jucătorul a jignit mai mulţi spectatori. Totul s-ar fi petrecut la finalul victoriei cu Dinamo. În caz contrar, ultraşii au ameninţat că jucătorul nu va mai avea viaţă lungă la Craiova şi că vor opri antrenamentele la care acesta va participa.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. a anunţat cum a fost pedepsit atacantul. ”Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, sunt motive disciplinare, e la echipa a doua. Răducanu e un subiect închis pentru noi, antrenorul a decis împreună cu conducerea”, a transmis Adrian Mititelu Jr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și