Închide meniul

Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2 | Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipă: „Mă bucură jocul, atacăm încontinuu!” + Cum a fost pedepsit Răducanu după scandalul cu ultraşii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2021, 21:45 / Actualizat: 8 august 2021, 9:30

Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2 | Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipă: „Mă bucură jocul, atacăm încontinuu! + Cum a fost pedepsit Răducanu după scandalul cu ultraşii

Adrian Mititelu Jr

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipă după Academica Clinceni – FC U Craiova 1948

Oltenii au ajuns la al doilea succes din Liga 1, iar Adrian Mititelu Jr. a anunţat întăriri la echipa lui Adrian Mutu. „Duminică ajunge Van Dorman și luni sau marți va ajunge și atacantul din Olanda”, a anunţat Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţia echipei sale l-a mulţumit pe Mititelu Jr., care încă nu se gândeşte la play-off. „E o victorie meritată, putea fi scorul mult mai mare. Am avut posesie peste 60%, ocazii de poartă. Mă bucur că am învins, e o victorie de moral. Au fost foarte mari emoții, am primit iar gol, dar acum șansa a fost de partea noastră. Craiova joacă fotbal, cred că nu sunt singurul care vede că atacăm încontinuu, am atacat și la 2-0, și la 2-1, mă bucură jocul echipei și îmi dă speranțe pentru viitor.

Echipa e foarte ofensivă, asta a fost ideea de la început, să arătăm fotbal. Chiar dacă se mai întâmplă accidente de genul Voluntari, când am luat două goluri incredibile, trebuie să trecem peste el. Echipa are nevoie și de egaluri, și de înfrângeri pentru a putea crește și a juca cât mai bine. Nu mă așteptam să joace atât de bine echipa, nu avem o concurență cu Universitatea Craiova, vrem doar să terminăm cât mai sus în clasament. E devreme să vorbim despre play-off, să batem și etapa viitoare și apoi vom vorbi”, a spus Adrian Mititelu Jr.

Echipa antrenată de Adrian Mutu s-a impus cu 2-1 pe terenul Academicii Clinceni. Oaspeţii au avut 2-0 la pauză după reuşitele lui Sekou Sidibe (’27) şi William Baeten (’43). Dar Asen Chandarov a relansat meciul (’84), iar gazdele au fost aproape de egalare în ultimul minut. FC U Craiova 1948 este pe locul cinci în acest moment.

Robert Răducanu, trimis la echipa a doua de Adrian Mutu

Atacantul Robert Răducanu nu a făcut parte din lot, după ce Andrei Preda, zis şi „Gogoaşă”, l-a somat să îşi ceară de urgenţă scuze după ce a aflat că jucătorul a jignit mai mulţi spectatori. Totul s-ar fi petrecut la finalul victoriei cu Dinamo. În caz contrar, ultraşii au ameninţat că jucătorul nu va mai avea viaţă lungă la Craiova şi că vor opri antrenamentele la care acesta va participa.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. a anunţat cum a fost pedepsit atacantul. ”Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, sunt motive disciplinare, e la echipa a doua. Răducanu e un subiect închis pentru noi, antrenorul a decis împreună cu conducerea”, a transmis Adrian Mititelu Jr.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și