Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Anamaria Prodan s-a despărţit prima dată de Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 11:18

Motivul pentru care Anamaria Prodan s-a despărţit prima dată de Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a stabilit detaliile divorțului de Anamaria Prodan

Hepta

În ultima perioadă, posibilul divorţ de Laurenţiu Reghecampf a fost un subiect dezbătut de toată lumea. Presupusele relaţii extraconjugale ale lui Laurenţiu Reghecampf pot duce la destrămarea unuia dintre cele mai solide cupluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că a avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf şi în tinereţe. Cei doi s-au despărţit atunci pentru că Anmaria Prodan avea alte priorităţi în viaţă.

Motivul pentru care Anamaria Prodan s-a despărţit prima dată de Laurenţiu Reghecampf

Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a spus în trecut Anamaria Prodan la Telekomsport.

Vieţile celor doi aveau să se intersecteze din nou, iar în 2008 Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf aveau să se căsătorească în 2008.

Decizia radicală pe care e dispusă să o ia Anamaria Prodan dacă ajunge la divorţ

Anamaria Prodan va lua o decizie radicală în situaţia în care va ajunge la divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a ales să îşi tatueze, în trecut, familia, astfel că, pe spate apare chipul antrenorului de la Craiova. Din ce a dezvăluit chiar agentul, tatuajul cu chipul lui Reghe a fost teribil, iar durerea poate continua şi după un eventual divorţ, când, conform playtech.ro, aceasta va şterge tatuajul.

Reclamă

„Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute de pauză. S-au minunat toți”, a spus Prodan, citată de playtech.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și