Închide meniul

Chindia – Dinamo 1-0 | „Câinii”, fără niciun şut pe poartă. Meci cu scandal la Buzău. Fanii le acuză pe gazde: „Bătaie de joc!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2021, 20:50

Reclamă
Chindia – Dinamo 1-0 | „Câinii, fără niciun şut pe poartă. Meci cu scandal la Buzău. Fanii le acuză pe gazde: „Bătaie de joc!

Cristiano Bergodi, varianta fanilor pentru posrtul de antrenor al celor de la Dinamo

Hepta

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Chindia şi a rămas cu şase puncte în clasament. „Câinii” au câştigat până acum meciurile jucate acasă şi le-au pierdut pe cele din deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia – Dinamo 1-0 | „Câinii”, fără şut pe poartă

Pe stadionul din Buzău, Daniel Florea a marcat singurul gol încă din minutul 25. Jucătorii lui Bonetti n-au tras niciun şut pe poartă! A fost primul succes al Chiniei din acest sezon.

Dinamo a fost susţinută de câteva mii de suporteri. O parte dintre aceştia au acuzat că li s-au închis în nas porţile arenei după startul partidei. Ei au intrat cu ajutorul forţelor de ordine.

Pentru Dinamo urmează meciul cu CS Mioveni de la Bucureşti, de pe 16 august.

LIVE SCORE | Chindia – Dinamo 1-0

Final de meci! 

Reclamă
Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Chindia conduce cu 1-0 la pauză în meciul cu Dinamo.

Min. 25: GOOOL Chindia! Florea a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Reclamă

Min. 1: A început meciul de la Buzău.

Update: Dinamo este susţinută de o galerie numeroasă, de peste 2.000 de suporteri, la Buzău. Fanii „câinilor” au acuzat însă că mulţin dintre ei au fost lăsaţi să aştepte în afara stadionului.

„DESCHIDEȚI PORȚILE STADIONULUI! Organizatorii au închis porțile fără niciun motiv, înainte de începerea meciului. SUNT SUTE DE SUPORTERI AFARĂ! Unii au venit de la sute de km. Au toți bilete și test covid.

CEREM CA ORGANIZATORII SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC! Așa cum noi plătim amenzi pentru lucruri mult mai puțin serioase, să plătească și cei care comit această ilegalitate și blochează intrarea suporterilor la meciul pentru care au plătit un bilet!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a celor din „Peluza Cătălin Hîldan”. Organizatorii au negat incidentele, potrivit gsp.ro.

Echipele de start

  • Chindia: Moldovan – Popadiuc, Baxevanos, Matis, Iacob – Căpuşă, Celea, Dulca, Florea – Dinu, Popa
  • Dinamo: Eşanu – Giafer, Ehmann, Grigore – Filip, Creşu, Răuţă, Mustafa – Sorescu, Moldoveanu, Mihaiu

Dinamo a început sezonul mult mai bine decât se aștepta. Deși au pierdut cu FC U Craiova 1948, „câinii” le-au învins cu 3-2 și 3-1 pe FC Voluntari și, respectiv, Academica Clinceni.

Cu 6 puncte după 3 etape, echipa lui Dario Bonetti este pe locul 4. Deian Sorescu este principala armă a dinamoviștilor. „Perla” lui Dinamo a înscris de 5 ori în 3 meciuri, fiind golgheterul Ligii 1.

De cealaltă parte, Chindia are parte de un început de sezon mai dificil. Echipa lui Emil Săndoi a scos doar un punct în primele trei etape.

Cu toate acestea, se fac aproape doi ani de când Dinamo n-a mai învins-o pe Chindia. De atunci, echipa din Târgoviște a a adunat două victorii și o remiză.

Dario Bonetti, care a împinit 60 de ani pe 5 august, e optimist că elevii săi pot rupe ghinionul împotriva dâmbovițenilor.

„O victorie ar fi cel mai bun cadou, dar în fotbal nu este important ce ai făcut, ci ce faci acum. Mă simt bine, nu e rău la 50 de ani (râde). Am o experiență bună, multă energie, iubesc fotbalul, viața, sper să continui așa, să nu se schimbe nimic. Cred că pentru toată lumea cea mai bună vârstă este în jur de 40 de ani.

Mi-am petrecut toată viața în fotbal, știu că atunci când începi un proiect cu tineri poți avea surprize plăcute. Bineînțeles, este important să ai și jucători cu experiență, dar avem răbdare, jucătorii tineri sunt talentați, toți muncesc foarte bine și până acum am primit un răspuns bun din partea lor. Sper să continue așa.

Ce este foarte important în fotbal este următorul meci, trebuie să rămânem concentrați și să dăm tot ce avem mai bun. Dacă joci bine, ai șansa să obții puncte. Chindia este o echipă puternică, cu experiență, atacant bun. Va fi dificil, dar vom încerca. Prima regulă este să dai totul, atunci când nu o faci pierzi cu adevărat”, a spus Bonetti, la conferința de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și