Închide meniul

Coşmar fără sfârşit pentru Elvir Koljic. Atacantul Universităţii Craiova s-a accidentat din nou! Imagini greu de privit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2021, 22:51

Coşmar fără sfârşit pentru Elvir Koljic. Atacantul Universităţii Craiova s-a accidentat din nou! Imagini greu de privit

Coşmar fără sfârşit pentru Elvir Koljic

Captură Digi Sport

Revenit după ce a stat o lungă perioadă în afara terenului, Koljic s-a „rupt” în minutul 23 al partidei cu ilfovenii, la scorul de 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coşmar fără sfârşit pentru Elvir Koljic

Fără a fi faultat de vreun adversar, vârful din Bănie s-a aşezat pe teren şi a făcut imediat semn de schimbare. Au intervenit medicii, dar aceştia nu au putut să-l ajute să continue.

Koljic a părăsit terenul şchiopătând, iar fanii Universităţii i-au scandat numele în momentul în care bosniacul a ajuns la banca de rezerve.

Problemele par a fi unele importante, ţinând cont de faptul că Elvir a încercat cu greu să nu izbucnească în plâns. La finalul primei reprize a fost surprins având un bandaj uriaş la gleznă.

Bandaj uriaş pe piciorul lui Koljic
Bandaj uriaş pe piciorul lui Koljic

Sezonul trecut, Koljic a suferit o accidentare gravă. Atacantul bosniac a fost protagonistul unui incident nefericit în meciul cu Poli Iași, din etapa a șasea din Liga 1. Koljic a suferit o fractură de peroneu în urma unui duel cu Ovidiu Mihalache, fundașul dreapta al ieșenilor. Jucătorul Universității traversa în acel moment o formă excelentă și avea deja șase goluri înscrise în campionat. A avut nevoie de cinci luni pentru a se recupera!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și