Închide meniul

Elvir Koljic, final de coşmar! Atacantul Craiovei, convocat în premieră după accidentarea horror. Ce i-a transmis Ouzounidis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 12:59

Elvir Koljic, final de coşmar! Atacantul Craiovei, convocat în premieră după accidentarea horror. Ce i-a transmis Ouzounidis

Sport Pictures via Hepta

Elvir Koljic, aproape de revenirea la Craiova

Craiova este aproape să conteze din nou pe golgheterul ei. Elvir Koljic s-a pregătit deja alături de restul echipei. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani speră să bifeze şi primele sale minute, după accidentarea horror, de la finalul anului trecut, când a suferit o fractură la gleznă, în meciul cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Marinos Ouzounidis despre revenirea lui Elvir Koljic 

Koljic va face deplasarea pentru "dubla" cu Chindia, din campionat (sâmbătă, de la ora 20.00) şi din Cupă (marţi, de la ora 20.30), a anunţat Fanatik. Ambele meciuri vor avea loc la Buzău.

Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, se bucură că echipa sa începe să scape de problemele medicale.

"E bine când revine un jucător după accidentare (n.r. Koljic). Ştim calitatea lui, dar deocamdată face părţi din antrenamente, nu le face în întregime, trebuie să fim răbdători cu el, să nu riscăm, pentru că a stat în afara terenului mult timp. Prefer încă o săptămână decât să intre prea devreme şi să rişte o reaccidentare. 

În aceeaşi situaţie sunt Ofosu, Acka, Bălaşa, care e o problemă, deoarece nu avem altă soluţie în centrul defensivei, dar mă concentrez asupra jucătorilor pe care îi am la dispoziţie, decât asupra celor pe care nu îi am. Staff-ul medical face o treabă bună şi cred că în două săptămâni vom avea mai mulţi jucători cu noi", a spus antrenorul grec, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Transferat cu 450.000 de euro în urmă cu trei ani, Elvir Koljic a jucat 46 de meciuri pentru Craiova. El a marcat 26 de goluri.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și