Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 | Oltenii au prins aripi! Dan Nistor: „Sper să mergem din victorie în victorie!” Ce spune despre schimbările făcute de Laurențiu Reghecampf la echipă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 23:56

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 | Oltenii au prins aripi! Dan Nistor: „Sper să mergem din victorie în victorie! Ce spune despre schimbările făcute de Laurențiu Reghecampf la echipă

Dan Nistor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Oltenii au prins aripi după Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0

Universitatea Craiova a înregistrat prima victorie în „era Reghecampf”, iar Dan Nistor are aşteptări mari. Mijlocaşul speră ca oltenii să obţină cât mai multe victorii în următoarele etape pentru a urca pe podium în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt bucuros că nu am primit gol, că am âcştigat şi că au venit spectatori. Sper să fie o descătuşare şi să mergem din victorie în victorie. În primul rând, s-a schimbat sistemul. Se vede că a lucrat foarte mult la antrenament. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Încet-încet, lotul se întreăgeşte”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului.

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 | În Bănie începe să se cânte „Reghe”! Repriză perfectă pe Ion Oblemenco

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari la scor, 3-0, în ultimul meci al etapei a patra din Liga 1.

După o primă repriză fără goluri, oltenii au făcut spectacol în a doua jumătate a meciului şi au adus prima victorie din era Reghe. Golurile au fost marcate de Gustavo ’50, Cîmpanu ’57 şi Markovic ’90+2.

În minutul 25, Elvir Koljic s-a accidentat din nou şi a fost înlocuit cu Markovic. Şi portarul celor de la FC Voluntari, Rîmniceanu, s-a accidentat, fiind înlocuit la pauză cu Neacşu.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 8, cu 6 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul 14, cu 3 puncte. În următoarea etapă, oltenii vor juca cu UTA la Arad, în timp ce ilfovenii au derby cu Academica Clinceni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și