Închide meniul

Jucătorii de la PSG nu se mai ascund. „Sunt extaziat că îl voi avea coechipier pe Messi!”. Anunţul făcut de fratele emirului din Qatar

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2021, 0:23

Reclamă
Jucătorii de la PSG nu se mai ascund. „Sunt extaziat că îl voi avea coechipier pe Messi!. Anunţul făcut de fratele emirului din Qatar

Lionel Messi

Profimediaimages

Adus în această vară de şeicul lui PSG, Gianluigi Donnarumma a anunţat că este nerăbdător să fie în aceeaşi echipă cu Lionel Messi. A confirmat zvonurile că fotbaliştii au fost anunţaţi deja de conducere că legenda Barcelonei va semna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la PSG nu se mai ascund: „Messi este cel mai bun din lume!”

Să joc cu Messi? Sunt foarte fericit dacă ajunge aici! Este un jucător grozav, cel mai bun din lume. Nu pot decât să fiu extaziat şi fericit la gândul că îl voi avea coechipier„, a declarat Gianluigi Donnarumma pentru Sky Sports.

Şi şeicii asigură viitorul lui Messi va fi la PSG. Fratele emirului din Qatar a anunţat şi când se va parafa înţelegerea.

Nu sunt adevărate zvonurile potrivit cărora ar fi început negocieri între Messi și alte cluburi. Lucrurile sunt stabilite în proporție de 100% cu PSG. Leo Messi este așteptat să sosească la Paris în următoarele 72 de ore„, a declarat Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani.

Reclamă

Jurnalistul Fabrizio Romano a explicat şi motivul pentru care fanii lui PSG l-au aşteptat degeaba pe atacantul de 34 de ani la aeroport şi la sediul clubului.

Nu a fost nimic planificat încă. Prezentarea nu va avea loc marţi. Au mai rămas de discutat câteva detalii cu avocaţii, în următoarele ore. Messi va veni la Paris doar în momentul în care se va ajunge la un acord în privinţa contractului„, a reacţionat Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și