Închide meniul
VIDEO

Asta le întrece pe toate! Unde se afla Lionel Messi în timp ce PSG îl aşteapta cu covorul roşu la Paris. Imaginile care au facut înconjurul internetului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 19:17

Asta le întrece pe toate! Unde se afla Lionel Messi în timp ce PSG îl aşteapta cu covorul roşu la Paris. Imaginile care au facut înconjurul internetului

Lionel Messi

Profimedia

Unde se afla Lionel Messi în timp ce mii de fani îl aşteptat la aeroport

„Telenovela” transferului lui Leo Messi continuă. Argentinianul este aşteptat de mii de fani la aeroportul din Paris, însă marele fotbalist se află în continuare la Barcelona, unde se relaxează la piscină. Imaginile apărute în presa internaţională au făcut rapid înconjurul internetului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Lionel Messi, aşteptat cu covorul roşu la Paris

Chiar dacă azi s-a relaxat, Lionel Messi va decola în curând spre Paris, a anunţat mediaparisien, care a scris că „sosirea este iminentă”. Sute de fani s-au strâns încă de duminică seară la aeroport. Au reluat aşteptarea în această dimineaţă. Starul argentinian va călători cu un avion privat care va ateriza în nordul Parisului, pe aeroportul Bourget.

Alţi fani au ales să meargă la stadionul „Parc de Princes”, unde Messi este aşteptat cu covorul roşu. Forţele de ordine au început să blocheze treptat circulaţia în apropierea arenei.

Reclamă
Messi, aşteptat la stadionul Parc de Princes
Lionel Messi, aşteptat cu covorul roşu la stadionul lui PSG

În vârstă de 34 de ani, Messi va juca cel puţin două sezoane la PSG. El va încasa un salariu de 35 de milioane de euro, potrivit presei franceze. Prezentarea oficială a fost pregătită pentru marţi, lângă Turnul Eiffel, acolo unde a fost prezentat şi Neymar în 2017.

Dezastru la Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

Dezastru la Barcelona după plecarea lui Lionel Messi. Gruparea blaugrana va suferi pe toate planurile după ce s-a despărţit de cel mai bun marcator din istoria clubului.

Catalanii au făcut toate calculele şi se anunţă vremuri grele pentru bugetul echipei. Potivit jurnaliştilor de la sport.es, Barcelona ar putea pierde 137 de milioane de euro după ce nu a semnat o nouă înţelegere cu starul argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul condus de Joan Laporta ar putea pierde sume importante şi ca urmare a rezultatelor din La Liga şi UEFA Champions League. Barcelona are al doilea brand din lume. Este depăşită la acest capitol numai de Real Madrid, al cărui valoare este estimată la 1 miliard şi 276 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și