Închide meniul

Viitorul Pandurii – CSA Steaua 0-2. Cadoul perfect pentru aniversarea lui Oprița! „Militarii” defilează în Liga 2

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 20:30

Reclamă
Viitorul Pandurii – CSA Steaua 0-2. Cadoul perfect pentru aniversarea lui Oprița! „Militarii defilează în Liga 2

Viitorul Pandurii - CSA Steaua

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Viitorul Pandurii – CSA Steaua 0-2

Min 90: Final de meci! CSA Steaua s-a impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 65: GOOOL CSA Steaua! Răsdan a fost servit ideal, şi-a driblat un adversar din preluare, şi nu i-a dat nicio şansă portarului. A reuşit „dubla”! S-a bucurat alături de Daniel Opriţa, antrenorul care împlineşte azi 40 de ani.

Min 23: GOOOL CSA Steaua! CSA Steaua a deschis scorul pentru „militari” cu un șut superb.

Min 1: A început meciul.

ACS Viitorul Tg. Jiu: Moga – Buleică, Core, Băican, Gogja – Dulca, Vulpe, Țegle, Mitrică – Dodoi, Rus
Antrenor: Cristian Lupuț

Reclamă

CSA Steaua: Bălbărău – Oroian, Wallace, Beța, Ilie – Mihăescu, Pacionel, Răsdan, Pacionel – Huiban, Chipirliu
Antrenor: Daniel Oprița

În prima etapă din Liga 2, CSA Steaua a învins-o în Ghencea pe Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0. Chipirliu a înscris în minutul 79.

De cealaltă parte, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a ratat victoria cu FC Braşov, scor 2-2, deşi a condus la pauză cu 2-0. Mitrică (16’) şi Băican (43’) au înscris pentru gorjeni, în timp ce Sabău (58’) şi Popa (71’) au marcat pentru braşoveni.

Reclamă 4 / 0/3

Ultrașii lui CSA Steaua, derapaj macabru în Ghencea

La primul meci pe noua „bijuterie”, ultrașii lui CSA Steaua au creat probleme. Steliștii nu au uitat de războiul cu Gigi Becali și FCSB.

Suporterii „militarilor” au afișat o cruce neagră, pe care era trecut numele patronului Gigi Becali, dar și al echipei sale, FC FCSB SA.

Steaua a promovat în Liga 2 în această vară, dar nu are drept de promovare în acest moment. „Militarii” sunt nevoiți să-și schimbe forma de organizare pentru a putea lupta pentru promovarea în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” Vezi toate știrile
Citește și