Închide meniul

Coincidență incredibilă la Young Boys – CFR Cluj! Campioana României a marcat în același minut ca în meciul tur

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 21:48

Reclamă
Coincidență incredibilă la Young Boys – CFR Cluj! Campioana României a marcat în același minut ca în meciul tur

Coincidență incredibilă la CFR Cluj - Young Boys

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj a marcat la Berna prin Billel Omrani. Atacantul lui Marius Șumudică a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, din pasa lui Ciprian Deac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 e cu noroc pentru CFR Cluj

Golul lui Billel Omrani a venit în minutul 4. Este același minut în care Cristi Manea a marcat în Gruia, în urmă cu o săptămână. Culmea, Deac a fost pasator decisiv și atunci.

Diferența este însă că golul CFR-ului din tur a venit din fază fixă. Acum, Omrani a înscris din acțiune.

A fost abia al doilea gol în acest sezon pentru Billel Omrani. Atacantul francez mai înscrisese doar în meciul tur cu Borac Banjka Luka din turul 1 preliminar al Champions League.

Dacă ne luăm după forma pe plan intern, CFR Cluj are toate motivele să spere la calificare. Echipa lui Marius Șumudică a legat 4 victorii consecutive în Liga 1, în timp ce Young Boys tocmai ce a pierdut pe terenul lui FC Sion.

Reclamă

Marius Șumudică: „N-am venit să bag autobaza în poartă”

Marius Șumudică a declarat înaintea meciului că CFR Cluj nu va merge la Berna ca să se apare, ci va ataca în valuri careul elvețienilor.

Este o finală, începe de la 0-0. 1-1 n-are nicio relevanță. Mâine, pornim de la 0-0, 90 de minute, 120, poate lovituri de departajare. Trebuie să fim precauți, n-am venit să mă baricadez, să bag autobaza în poartă. Vom pregăti jocul să le punem și noi probleme.

Consider că ei au un plus jucând această finală acasă plus prelungirile, dacă pot exista. Sunt avantajați și șansele sunt undeva la 60-40 pentru ei. E o loterie la penalty. Am pierdut două trofee, la Astra și CFR. Acolo contează mentalul jucătorilor, un pic de noroc, ziua portarului. Te poți lega de mai mulți factori la acest gen de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi doresc să facem un joc bun, să luptăm până la ultima picătură de sudoare, să dăm tot ce avem mai bun. Mâine cred că veți vedea un CFR care își va vinde foarte scump pielea. Are o foarte însemnătate… de cât timp o echipă n-a mai ajuns în play-off de Champions League? Sunt bucuros că am venit cu această șansă aici. Suntem la un singur joc de a îndeplini un obiectiv destul de măreț”, a spus Șumudică, la conferința de presă dinaintea meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și