Închide meniul

Coincidență incredibilă la Young Boys – CFR Cluj! Campioana României a marcat în același minut ca în meciul tur

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 21:48

Coincidență incredibilă la Young Boys – CFR Cluj! Campioana României a marcat în același minut ca în meciul tur

Coincidență incredibilă la CFR Cluj - Young Boys

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj a marcat la Berna prin Billel Omrani. Atacantul lui Marius Șumudică a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, din pasa lui Ciprian Deac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 e cu noroc pentru CFR Cluj

Golul lui Billel Omrani a venit în minutul 4. Este același minut în care Cristi Manea a marcat în Gruia, în urmă cu o săptămână. Culmea, Deac a fost pasator decisiv și atunci.

Diferența este însă că golul CFR-ului din tur a venit din fază fixă. Acum, Omrani a înscris din acțiune.

A fost abia al doilea gol în acest sezon pentru Billel Omrani. Atacantul francez mai înscrisese doar în meciul tur cu Borac Banjka Luka din turul 1 preliminar al Champions League.

Dacă ne luăm după forma pe plan intern, CFR Cluj are toate motivele să spere la calificare. Echipa lui Marius Șumudică a legat 4 victorii consecutive în Liga 1, în timp ce Young Boys tocmai ce a pierdut pe terenul lui FC Sion.

Reclamă

Marius Șumudică: „N-am venit să bag autobaza în poartă”

Marius Șumudică a declarat înaintea meciului că CFR Cluj nu va merge la Berna ca să se apare, ci va ataca în valuri careul elvețienilor.

Este o finală, începe de la 0-0. 1-1 n-are nicio relevanță. Mâine, pornim de la 0-0, 90 de minute, 120, poate lovituri de departajare. Trebuie să fim precauți, n-am venit să mă baricadez, să bag autobaza în poartă. Vom pregăti jocul să le punem și noi probleme.

Consider că ei au un plus jucând această finală acasă plus prelungirile, dacă pot exista. Sunt avantajați și șansele sunt undeva la 60-40 pentru ei. E o loterie la penalty. Am pierdut două trofee, la Astra și CFR. Acolo contează mentalul jucătorilor, un pic de noroc, ziua portarului. Te poți lega de mai mulți factori la acest gen de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi doresc să facem un joc bun, să luptăm până la ultima picătură de sudoare, să dăm tot ce avem mai bun. Mâine cred că veți vedea un CFR care își va vinde foarte scump pielea. Are o foarte însemnătate… de cât timp o echipă n-a mai ajuns în play-off de Champions League? Sunt bucuros că am venit cu această șansă aici. Suntem la un singur joc de a îndeplini un obiectiv destul de măreț”, a spus Șumudică, la conferința de presă dinaintea meciului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și