Închide meniul

Adversar infernal pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League! Echipa lui Marius Șumudică a avut un ghinion teribil

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 23:22

Reclamă
Adversar infernal pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League! Echipa lui Marius Șumudică a avut un ghinion teribil

Adversar teribil pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată în turul 3 preliminar al Champions League de Sheriff Tiraspol. După 1-1 la Belgrad, sârbii au pierdut cu 1-0 în Republica Moldova. Unicul gol al meciului a fost înscris de columbianul Danilo Arboleda Hurtado, în minutul 45+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversar infernal pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League

Misiunea CFR-ului în fața sârbilor va fi mai mult decât dificilă. Steaua Roșie are un lot cotat la 63,5 milioane de euro, dublu față de campioana României.

Cel mai valoros jucător al sârbilor, Mirko Ivanic, este cotat la 6,5 milioane de euro. În comparație, cel mai scump al lui Șumudică, Andrei Burcă, este cotat la doar 3,3 milioane de euro.

Steaua Roșie a câștigat titlul la pas în Serbia, în sezonul trecut. Echipa antrenată de Dejan Stankovic, fostul mare jucător de la Inter Milano, a adunat un număr record de 108 puncte.

Steaua Roșie Belgrad a jucat în grupele UEFA Champions League în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020, când a întâlnit adversari precum Liverpool, PSG, Napoli, Tottenham sau Bayern Munchen. În stagiunea precedentă, sârbii au ajuns în „16-imile” Europa League.

Reclamă

CFR Cluj, eliminată de Young Boys din preliminariile Champions League

După 1-1 în Gruia, campioana României a mers la Berna cu gândul la calificare. Totul părea că merge perfect după ce Billel Omrani a deschis scorul în minutul 4, dar a urmat o cădere inexplicabilă pentru echipa lui Șumudică.

Young Boys a înscris de 3 ori până la pauză, cu Siebatcheu reușind o „dublă”. Actul secund a fost fără goluri, astfel că CFR Cluj a părăsit preliminariile Champions League în turul al treilea.

Din 2012 nu a mai ajuns CFR Cluj în grupele UEFA Champions League. Atunci, ardelenii adunau 10 puncte într-o grupă cu Manchester United, Braga și Galatasaray, dar nu a fost suficient pentru a obține calificarea în optimi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și