Închide meniul

Adversar infernal pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League! Echipa lui Marius Șumudică a avut un ghinion teribil

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 23:22

Adversar infernal pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League! Echipa lui Marius Șumudică a avut un ghinion teribil

Adversar teribil pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată în turul 3 preliminar al Champions League de Sheriff Tiraspol. După 1-1 la Belgrad, sârbii au pierdut cu 1-0 în Republica Moldova. Unicul gol al meciului a fost înscris de columbianul Danilo Arboleda Hurtado, în minutul 45+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversar infernal pentru CFR Cluj în play-off-ul Europa League

Misiunea CFR-ului în fața sârbilor va fi mai mult decât dificilă. Steaua Roșie are un lot cotat la 63,5 milioane de euro, dublu față de campioana României.

Cel mai valoros jucător al sârbilor, Mirko Ivanic, este cotat la 6,5 milioane de euro. În comparație, cel mai scump al lui Șumudică, Andrei Burcă, este cotat la doar 3,3 milioane de euro.

Steaua Roșie a câștigat titlul la pas în Serbia, în sezonul trecut. Echipa antrenată de Dejan Stankovic, fostul mare jucător de la Inter Milano, a adunat un număr record de 108 puncte.

Steaua Roșie Belgrad a jucat în grupele UEFA Champions League în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020, când a întâlnit adversari precum Liverpool, PSG, Napoli, Tottenham sau Bayern Munchen. În stagiunea precedentă, sârbii au ajuns în „16-imile” Europa League.

Reclamă

CFR Cluj, eliminată de Young Boys din preliminariile Champions League

După 1-1 în Gruia, campioana României a mers la Berna cu gândul la calificare. Totul părea că merge perfect după ce Billel Omrani a deschis scorul în minutul 4, dar a urmat o cădere inexplicabilă pentru echipa lui Șumudică.

Young Boys a înscris de 3 ori până la pauză, cu Siebatcheu reușind o „dublă”. Actul secund a fost fără goluri, astfel că CFR Cluj a părăsit preliminariile Champions League în turul al treilea.

Din 2012 nu a mai ajuns CFR Cluj în grupele UEFA Champions League. Atunci, ardelenii adunau 10 puncte într-o grupă cu Manchester United, Braga și Galatasaray, dar nu a fost suficient pentru a obține calificarea în optimi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și