Închide meniul

Respectă PSG regulile fair-play-ului financiar după transferul lui Lionel Messi? Răspunsul lui Al-Khelaifi a venit imediat. „Chiar aşteptam întrebarea asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 13:41

Respectă PSG regulile fair-play-ului financiar după transferul lui Lionel Messi? Răspunsul lui Al-Khelaifi a venit imediat. „Chiar aşteptam întrebarea asta

Nasser Al-Khelaifi, replică dură după criticile lui Messi

Profimediaimages

„Chiar aşteptam întrebarea asta! În ceea ce priveşte aspectul financiar, voi spune clar; ştim regulile fai-play-ului financiar şi le respectăm. Am discutat cu echipele juridică, financiară. Dacă l-am adus pe Messi, înseamnă că am putut. Dacă nu se putea, nu l-am fi adus. Ambele părţi şi-au dorit acest transfer”, a declarat Al-Khelaifi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. Chiar dacă starul de 34 de ani a venit gratis, el va avea un salariu uriaş, de 35 de milioane de euro.

Lionel Messi, salariu de 35 de milioane de euro pe an la PSG

Messi va avea 35 de milioane de euro salariu anual şi va juca la PSG cel puţin doi ani. El va purta numărul 30, iar transferul unui este considerat de Al Khelaifi drept unul istoric.

„Este un moment instoric, toată lumea îl ştie pe Leo, a câştigat de şase ori Balonul de Aur. Mulţumesc echipei lui Leo, tatălui său, soţiei sale, a fost o muncă fantastică. Mulţumesc tuturor de la club şi sponsorilor care au crezut în proiectul nostru. Este un moment istoric pentru clubul nostru, dar este doar începutul.

Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători, să nu uităm că îi avem pe cei mai buni jucători din lume.Sper că şi copiii tăi vor fi fericiţi aici. Kylian Mbappe a spus că îşi doreşte o echipă competitivă, cred că acum o are. Nu ascund faptul că obiectivul nostru este să câştigăm Liga Campionilor, dar trebuie să muncim în fiecare zi şi meci de meci”, a declarat Al-Khelaifi.

Reclamă

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și