Închide meniul

Lionel Messi la PSG! Starul a fost prezentat oficial! „Sper că vor fi fani când voi juca împotriva Barcelonei, pe Camp Nou”. Toate declaraţiile sunt AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 19:55 / Actualizat: 12 august 2021, 23:12

Lionel Messi la PSG! Starul a fost prezentat oficial! „Sper că vor fi fani când voi juca împotriva Barcelonei, pe Camp Nou. Toate declaraţiile sunt AICI

Lionel Messi, prezentare la PSG

Captură Youtube

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 12:40: Lionel Messi: „Înainte să plec, le-am spus fanilor că mereu le voi fi recunoscător. Au fost mulți ani frumoşi. Știam că voi ajunge la o echipă puternică și că voi lupta pentru Champions League. Știau și ei asta. Vreau să îmi ating în continuare țelurile.

Nu am avut niciun dubiu că PSG vrea să devină din ce în ce mai mare. Nu știu dacă ne vom întâlni vreodată. Sper că vor fi spectatori când se va întâmpla lucrul acesta. Pe de altă parte, va fi foarte ciudat să joc acasă în alt tricou. E fotbal, orice se poate întâmpla, vom vedea”.

Update 12:30: Lionel Messi: „Este clar că a contat că Neymar e aici. Am prieteni şi cunoştinţe în vestiar. Ney a fost unul din motivele pentru care am venit. De asemenea, mai sunt şi Di Maria sau Paredes. Au contat şi ei în alegerea mea”.

Update 12:25: Lionel Messi: „Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment”.

Reclamă

Update 12:22: Lionel Messi: „Să joc alături de Neymar şi Mbappe? Sunt foarte fericit pentru asta. E o nebunie. Este incredibil că voi face parte din acest grup. Sunt foarte nerăbdător. Vreau să încep să joc. Voi juca alături de cei mai buni. Vreau să mă bucur de asta”.

Update 12:19: Lionel Messi: „Tot ce s-a întâmplat în ultima săptămănă a fost emoţionant. Sunt pregătit pentru această nouă etapă. Sunt fericit că sunt aici. Am asimilat sentimentele puţin câte puţin. Primirea pe care am avut-o a fost incredibilă. Sunt foarte fericit. Sunt nerăbdător să încep antrenamentele alături de toţi colegii”.

Update 12:16: Lionel Messi: „Sunt foarte fericit. Ştiţi că despărţirea mea de Barcelona a fost foarte grea, dar bucuria că am ajuns aici este enormă. Vreau să le mulţumesc preşedintelui, lui Leonardo. Totul s-a rezolvat rapid după anunţul făcut de Barcelona. Sunt fericit că sunt aici. Este un club cu ambiţii. Obiectivul meu este să câştig titluri alături de club.”, a spus Messi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Update 12:11: Al Khelaifi: „Sunt foarte fericit şi mândru să îl prezint pe Messi ca jucător al lui PSG. E un moment istoric pentru club, e fantastic pentru noi. Toată lumea îl cunoaşte pe Leo, singurul jucător care a câştigat 6 Baloane de Aur. Va fi incredibil pentru suporteri şi pentru fanii de peste tot. E incredibil ce am reuşit. Nu este niciun secret că este cel mai bun jucător din lume şi ambele părţi au vrut să facă acest transfer. Nu am câştigat încă nimic. Omul de lângă mine ne va aduce multe trofee, avem jucători de calitate şi un antrenor extraordinar. Copiii tăi vor fi fericiţi în Paris”, a spus Al Khelaifi.

Update 12:07: Lionel Messi a ajuns la conferinţa de presă alături de copiii săi.

Update 11:40: Fanii s-au adunat deja la stadion şi aşteaptă conferinţa de presă.

Francezii sunt în al nouălea cer după ce au dat o lovitură istorică şi au prezentat, într-un videoclip de 9 minute, cum a arătat prima zi a lui Lionel Messi la Paris, totul de la sosire, vizita medicală şi contactul cu fanii, dar şi întâlnirea cu cei din conducere, Pochettino, Leonardo şi Al Khelaifi.

A fost surprins şi momentul uriaş în care Lionel Messi a semnat contractul cu PSG. Apoi, el a fost surprins la discuţii cu noul său antrenor, dar şi cu ceilalţi oameni din staff.

Reclamă

Lionel Messi a semnat pe doi ani cu PSG

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul.

“Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSG, s-a declarat încântat de venirea starului argentinian. “Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture PSG şi suntem mândri să îl primim la Paris împreună cu familia sa. El nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi de a câştiga trofee. Ambiţia clubului este la fel. Sosirea lui Leo la echipa noastră de clasă mondială confirmă pertinenţa şi reuşita achiziţiilor noastre”, a afirmat Al-Khelaifi.

Deşi nu a fost programată, marţi, nicio vizită a lui Messi la stadion, mii de suporteri ai echipei franceze s-au strâns la arenă, iar câteva zeci s-au adunat în faţa sediului clubului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și