Închide meniul

PSG nu are limite! După Lionel Messi, Al-Khelaifi vrea să-l aducă la Paris și pe Cristiano Ronaldo. Planul nebun depinde de Kylian Mbappe

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 10:19

Reclamă
PSG nu are limite! După Lionel Messi, Al-Khelaifi vrea să-l aducă la Paris și pe Cristiano Ronaldo. Planul nebun depinde de Kylian Mbappe

PSG îl vrea și pe Cristiano Ronaldo

Profimedia

Planul galactic al lui Nasser Al-Khelaifi la PSG nu are nicio limită. Potrivit AS.com, parizienii și-au asumat faptul că Kylian Mbappe va pleca gratis la Real Madrid vara viitoare, când îi expiră contractul, dar pregătesc o lovitură de imagine similară cu cea a transferului lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG îi aduce în aceeași echipă pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Iar când vorbim despre Lionel Messi, nu există decât un singur nume care se ridică la nivelul starului argentinian când vine vorba de imagine și popularitate. Acela este Cristiano Ronaldo.

Lusitanul va fi și el liber de contract în 2022, când angajamentul cu Juventus îi va expira. Astfel, PSG va schimba două staruri la cost zero.

Potrivit sursei citate, PSG nu va fi afectată de plecarea lui Kylian Mbappe. Planul lui Nasser Khelaifi este de a construi o echipă stelară, care să adune cele mai importante nume din lumea fotbalului, precum a făcut Florentino Perez la Real Madrid la începutul anilor 2000.

Cristiano ar veni pe Parc de Princes la 37 de ani, iar PSG plănuiește să-i ofere un contract pe două sezoane, similiar cu cel al lui Lionel Messi din prezent.

Reclamă

Dacă transferul lui Ronaldo la PSG s-ar materializa, francezii ar avea în aceeași echipă primii trei clasați la Balonul de Aur din 2015. Atunci, Messi a câștigat ediția respectivă, urmat de Cristiano și apoi Neymar.

Nasser Al-Khelaifi, mesaj categoric pentru Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi a avut un mesaj clar pentru Kylian Mbappe după transferul lui Lionel Messi la PSG. Preşedintele vicecampioanei nu acceptă ca internaţionalul francez să plece, ţinând cont de echipa de vis pe care o are acum PSG.

„Kylian Mbappe este parizian şi este un jucător al lui PSG. Are o mentalitate de învingător. Nu am avut niciodată o echipă mai competitivă. Nu are nicio scuză să plece în altă parte”, a spus Al Khelaifi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce este sigur despre Kylian Mbappe în acest moment este faptul că PSG va refuza orice ofertă pentru starul francez în această vară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și