Închide meniul

Mesajul clar al lui Nasser Al-Khelaifi pentru Kylian Mbappe după transferul istoric al lui Lionel Messi la PSG: „Nu are nicio scuză”

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 12:39

Mesajul clar al lui Nasser Al-Khelaifi pentru Kylian Mbappe după transferul istoric al lui Lionel Messi la PSG: „Nu are nicio scuză

Mesajul clar al lui Nasser Al-Khelaifi pentru Kylian Mbappe după transferul istoric al lui Lionel Messi la PSG

Profimediaimages

  • Lionel Messi va avea un salariu de 35 de milioane de euro
  • Kylian Mbappe câştigă „doar” 19 milioane de euro

„Kylian Mbappe este parizian şi este un jucător al lui PSG. Are o mentalitate de învingător. Nu am avut niciodată o echipă mai competitivă. Nu are nicio scuză să plece în altă parte”, a spus Al Khelaifi, la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe are contract cu PSG până în vara lui 2022. Dacă nu îşi va prelungi înţelegerea, el poate pleca gratis, la finalul acestui sezon. Mbappe e dorit insistent de Real Madrid, fiind primul pe lista lui Florentino Perez.

Salariul colosal al lui Lionel Messi l-a enervat pe Kylian Mbappe

Primul cutremur produs de Lionel Messi la PSG! Kylian Mbappe este tot mai aproape de transferul la Real Madrid. Francezul este deranjat că va avea un salariu mai mic decât Neymar şi Messi. „Nu m-ar mira dacă vine de acum la Real Madrid”, spune Toni Kroos.

Reclamă

Kylian Mbappe mai are un an de contract cu PSG şi a amânat semnarea unui nou acord. Acum, fotbalistul în vârstă de 22 de ani este decis să plece de la Paris.

Mbappe este deranjat că are un salariu de 19 milioane de euro pe sezon, mult mic decât Neymar şi Messi, scriu spaniolii de la as.com. Spre deosebire de Mbappe, Neymar câştigă 30 de milioane de euro, iar pentru Messi a fost pregătit un salariu de 35 de milioane de euro.

Reclamă

Negocierile cu Mbappe au fost „îngheţate” până va fi oficializat transferul lui Messi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul