Închide meniul

A dat lovitura vieţii! Tanzanienii de la Simba au câştigat lupta cu alţi doi „coloşi” din Africa de Sud, pentru transferul lui Daniel Popa

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 14:17

Reclamă
A dat lovitura vieţii! Tanzanienii de la Simba au câştigat lupta cu alţi doi „coloşi din Africa de Sud, pentru transferul lui Daniel Popa

Daniel Popa va ajunge în Tanzania

Hepta

Conform kickoff.com, echipa din Africa de Sud a renunţat la jucătorul cotat la 550.000 de euro, chiar dacă oficialii au purtat mai multe discuţii cu fostul fotbalist de la Dinamo. Aceştia au aşteptat un răspuns de la Samir Nurkovic, iar tanzanienii au profitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa va juca în Tanzania

Transferul se va face în următoarea săptămână, iar românul va semna un contract valabil pe 3 ani. AmaZulu este un alt „colos” sud-african care l-a dorit pe Popa, prin vocea antrenorului Benni McCarthy.

Simba este unul dintre cele mai mari cluburi din Tanzania, alături de rivalii Young Africans. Leii au câştigat în istoria lor 22 de titluri de campioni şi 5 cupe ale Tanzaniei.

Simba SC est cotat de transfermarkt.de la 1.73 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător al echipei este brzilianul Gerson (300.000 de euro). Didier Gomes Da Rosa este antrenorul clubului. Francezul a câştigat mai multe titluri în Africa cu echipe precum Rayon Sports sau Coton Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și