Închide meniul
Foto

Noua iubită a fiului lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai așteptat. Ce l-a anunțat pe tânărul milionar imediat după ce s-au relaxat într-un hotel de cinci stele

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 14:49

Reclamă
Noua iubită a fiului lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai așteptat. Ce l-a anunțat pe tânărul milionar imediat după ce s-au relaxat într-un hotel de cinci stele

Luca Reghecampf şi Asiana Peng / Colaj Instagram

„Te iubesc!”, e mesajul postat pe Instagram de fosta gimnastă, care a ataşat şi o poză cu cei doi, din vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia lor a devenit oficială, iar totul a fost făcut public de fosta gimnastă. Tânăra de 21 de ani a postat o imagine în care este alături de puştiul antrenorului de la Universitatea Craiova.

Unde s-a refugiat fiul lui Laurenţiu Reghecampf cu noua lui iubită

Luca şi Asiana au ales o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria. S-au cazat la un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Asiana are peste 54.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Aceştia au fost încântaţi de fotografie şi au reacţionat imediat. „Ce frumoşi sunteţi”, „Eşti foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit încă din prima oră. Sportiva le-a arătat fanilor şi ce vedere spectaculoasă are la camera hotelului.

Relaţia dintre fosta gimnastă şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Reclamă

“Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și