Închide meniul
Foto

Unde s-a refugiat fiul lui Laurenţiu Reghecampf cu noua lui iubită. Se relaxează în lux, alături de milionarii Europei

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 11:17

Unde s-a refugiat fiul lui Laurenţiu Reghecampf cu noua lui iubită

Luca Reghecampf şi Asiana Peng / Colaj Instagram

  • Luca Reghecampf s-a afişat alături de Asiana Peng
  • Unde s-au refugiat cei doi îndrăgostiţi

Relaţia lor a devenit oficială, iar totul a fost făcut public de fosta gimnastă. Tânăra de 21 de ani a postat o imagine în care este alături de puştiul antrenorului de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reclamă

Unde s-a refugiat fiul lui Laurenţiu Reghecampf cu noua lui iubită

Luca şi Asiana au ales o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria. S-au cazat la un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Cu greu se găsesc camere disponibile în hotelul ales de fiul lui Laurenţiu Reghecampf. Potrivit site-urilor de specialitate, în această lună totul este sold-out. Pentru o noapte de cazare, preţul de pornire pentru o cameră începe de la 2400 de lei (în luna septembrie)!

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by AMONTI & LUNARIS (@amonti_lunaris)

Asiana are peste 54.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Aceştia au fost încântaţi de fotografie şi au reacţionat imediat. „Ce frumoşi sunteţi”, „Eşti foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit încă din prima oră. Sportiva le-a arătat fanilor şi ce vedere spectaculoasă are la camera hotelului.

Reclamă 4 / 0/3

Relaţia dintre fosta gimnastă şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!