Închide meniul

Romelu Lukaku a intrat direct în istorie după transferul la Chelsea. I-a depăşit pe Neymar şi Cristiano Ronaldo

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 9:24

Reclamă
Romelu Lukaku a intrat direct în istorie după transferul la Chelsea. I-a depăşit pe Neymar şi Cristiano Ronaldo

Romelu Lukaku a intrat direct în istorie după transferul la Chelsea

Twitter Chelsea

Pentru puternicul jucător, în vârstă de 28 de ani, s-au plătit în total 327,56 de milioane de euro, o sumă superioară celor cheltuite pentru Neymar (310,2 milioane), Cristiano Ronaldo (230 de milioane), Alvaro Morata (189 de milioane) şi Angel Di Maria (179 milioane).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istoricul transferurilor lui Romelu Lukaku

  • – De la Anderlecht la Chelsea – 15 millioane;
  • – De la Chelsea la Everton (împrumut) – 3,5 millioane;
  • – De la Chelsea la Everton (transfer definitiv) – 35,36 millioane;
  • – De la Everton la Manchester United – 84,7 milioane;
  • – De la Manchester United la Inter Milano – 74 millioane;
  • – De la Inter Milano la Chelsea – 115 milioane.

Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea

Romelu Lukaku revine la Chelsea după 10 ani. Clubul englez a ajuns la un acord final cu Inter Milano. În schimbul său, italienii vor încasa în jur de 115 milioane de euro. Este cea mai mare sumă obţinută vreodată de un club din Serie A!

„Sunt fericit, binecuvântat că m-am întors la acest club minunat. Am susţinut-o pe Chelsea în copilărie. Rezultatele obţinute de acest clubul se potrivesc perfect ambițiilor mele. Acest lucru reiese şi din faptul că tocmai am câștigat Serie A. Această oportunitate vine la momentul potrivit și putem avea mult succes împreună„, a declarat Romelu Lukaku după ce a semnat cu Chelsea.

Lukaku va încasa o avere pe Stamford Bridge. El va primi 3 milioane de euro la semnătură şi va avea un salariu stagional de 13 milioane de euro, anunţă Fabrizio Romano.

În vârstă de 28 de ani, Lukaku este primul transfer cu bani realizat de londonezi în această vară. Belgianul a fost transferat de Chelsea şi în 2011. Atunci, Abramovich i-a achitat 15 milioane de euro lui Anderlecht.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și