Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Chelsea a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Romelu Lukaku revine pe Stamford Bridge după 10 ani. Cea mai scumpă plecare din istoria Serie A

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 20:04 / Actualizat: 12 august 2021, 21:30

OFICIAL | Chelsea a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Romelu Lukaku revine pe Stamford Bridge după 10 ani. Cea mai scumpă plecare din istoria Serie A

Romelu Lukaku, acord final cu Chelsea

Profimedia

OFICIAL | Chelsea a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Romelu Lukaku revine pe Stamford Bridge după 10 ani

Chelsea a dat prima mare lovitură pe piaţa transferurilor. Plecarea lui Romelu Lukaku, campion şi golgheter cu Inter sezonul trecut, a fost anunţată oficial de londonezi. În schimbul său, italienii vor încasa în jur de 115 milioane de euro. Este cea mai mare sumă obţinută vreodată de un club din Serie A!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt fericit, binecuvântat că m-am întors la acest club minunat. Am susţinut-o pe Chelsea în copilărie. Rezultatele obţinute de acest clubul se potrivesc perfect ambițiilor mele. Acest lucru reiese şi din faptul că tocmai am câștigat Serie A. Această oportunitate vine la momentul potrivit și putem avea mult succes împreună„, a declarat Romelu Lukaku după ce a semnat cu Chelsea.

Cotat în prezent la 100 de milioane de euro, Lukaku a mai jucat la Chelsea între 2011 și 2014. Londonezii l-au vândut atunci la Everton, după care belgianul a „explodat”.

În urma acestui transfer, Lukaku a devenit cel mai scump jucător din istorie în ceea ce privește sumele de transfer combinate. În total, s-au plătit în jur de 370 de milioane de euro de-a lungul timpului pentru atacantul belgian.

Reclamă

Ce salariu va avea Romelu Lukaku la Chelsea

Lukaku va încasa o avere pe Stamford Bridge. El va primi 3 milioane de euro la semnătură şi va avea un salariu stagional de 13 milioane de euro, anunţă Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 28 de ani, Lukaku este primul transfer cu bani realizat de londonezi în această vară. Belgianul a fost transferat de Chelsea şi în 2011. Atunci, Abramovich i-a achitat 15 milioane de euro lui Anderlecht.

Lukaku a fost însă împrumutat la alte cluburi, iar trei ani mai târziu a fost cedat la Everton.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și