Închide meniul

A început să plângă în hohote după ce Brentford a bătut-o pe Arsenal. Emoţii uriaşe la primul meci în Premier League

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 9:56

Reclamă
A început să plângă în hohote după ce Brentford a bătut-o pe Arsenal. Emoţii uriaşe la primul meci în Premier League

A început să plângă în hohote după ce Brentford a bătut-o pe Arsenal

Captură Youtube

E de înţeles reacţia avută de bărbat, dacă ţinem cont că acesta este primul meci în Premier League pentru echipa din vestul Londrei, dar şi prima apariţie în prima liga din Anglia după o pauză de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brentford – Arsenal 2-0 | Surpriză uriaşă în prima etapă din Premier League

Arsenal a fost învinsă cu 2-0, de nou-promovata Brentford, în prima etapă a campionatului Angliei. Golurile au fost marcate de Canos (22) şi Noergaard (73).

Arsenal nu i-a avut la acest meci pe Alexandre Lacazette şi Pierre-Emerick Aubameyang, care „nu s-au simţit bine”, conform explicaţiilor oferite de antrenorul Mikel Arteta.

Brentford, victoria care îi poate aduce 300 de milioane de euro

Brentford a devenit mai bogată cu 156 de milioane de euro. Dacă nu va retrogada la loc după doar o stagiune, echipa londoneză va fi recompensată cu până la 307 milioane de euro.

Reclamă

Banii vin din drepturile TV şi contractele de publicitate, ce sunt mult mai scumpe în Premier League decât în Championship (n.r. – liga 2 din Anglia).

Brentford a devenit echipa cu numărul 50 care va juca în Premier League. Echipa a mai jucat finala play-off-ului în 1997 și 2013, însă a pierdut de fiecare dată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și