Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe, persona non-grata pe Parc des Princes! Superstarul francez a fost huiduit de fanii lui PSG: „E terminat. Vindeți-l imediat!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2021, 22:19

Reclamă
Kylian Mbappe, persona non-grata pe Parc des Princes! Superstarul francez a fost huiduit de fanii lui PSG: „E terminat. Vindeți-l imediat!

Kylian Mbappe

Profimedia

Kylian Mbappe, persona non-grata pe Parc des Princes! Superstarul francez a fost huiduit de fanii lui PSG

Kylian Mbappe a început să aibă o viaţă tot mai grea la Paris. Superstarul de 22 de ani nu vrea să prelungească înţelegerea cu PSG, care expiră anul viitor, iar fanii s-au săturat să aştepte. Astfel, aceştia l-au huiduit pe francez înaintea meciului cu Strasbourg, la prezentarea lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat în momentul în care crainicul stadionului prezenta lotul vicecampioanei Franţei. „E terminat. Vindeți-l imediat!” sau „Trebuie să-l huiduim în continuare și să-l vindem la Real Madrid cât mai repede”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de suporteri pe Twitter.

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid! „Galacticii” pregătesc o ofertă de nerefuzat pentru superstarul lui PSG

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert în acest moment. Chiar dacă PSG se aşteaptă ca superstarul să rămână pentru a juca alături de Lionel Messi, acesta este cu gândul la transfer.

Real Madrid îl vrea cu orice preţ şi este pregătită să facă o ofertă de 120 de milioane de euro, scrie AS.com. De remarcat este faptul că francezului îi expiră contractul în 2022 şi poate ajunge pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Kylian Mbappe are bonus uriaş promis de Real Madrid dacă va semna cu Real Madrid la anul. Florentino Perez i-ar fi promis o primă de instalare în valoare de 40 de milioane de euro, scrie El Mundo Deportivo.

Cotat la 160 de milioane de euro, Mbappe este cel mai valoros jucător al planetei. În vârstă de 22 de ani, acesta a cucerit nu mai puţin de 10 trofee, printre care se numără patru titluri în Franţa şi Campionatul Mondial din 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și