Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a fost prezentat pe Parc des Princes. Nebunie totală înainte de PSG – Strasbourg! Fanii i-au compus deja un cântec argentinianului

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 august 2021, 21:34

Lionel Messi a fost prezentat pe Parc des Princes. Nebunie totală înainte de PSG – Strasbourg! Fanii i-au compus deja un cântec argentinianului

Lionel Messi a fost prezentat pe Parc des Princes

Profimediaimages

  • Lionel Messi a fost prezentat la PSG
  • Ce primire i-au făcut fanii starului argentinian

Atacantul argentinian nu a putut juca în această partidă. Totuși, a creat isterie pe stadionul noii sale echipe. Messi a fost prezentat alături de ceilalți jucători de top transferați în această vară de Nasser Al-Khelaifi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a fost prezentat pe Parc des Princes

Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Hakimi și Wijnaldum au fost ceilalți jucători care au fost primiți în urale de fani. Totuși, în momentul în care fostul golgheter al Barcelonei a intrat pe teren s-a declanșat isteria.

Noii jucători ai lui PSG, prezentați în fața fanilor
Noii jucători ai lui PSG, prezentați în fața fanilor

Suporterii i-au compus deja un cântec! Acesta a răsunat pe Parc des Princes după ce Lionel Messi a intrat pe gazon.

Reclamă

Și Sergio Ramos, fostul rival al lui Lionel Messi, a avut parte de o primire pe cinste. Fanii l-au aclamat minute în șir.

Reclamă

Francezii au aflat cifrele uriaşe din contractul lui Lionel Messi cu PSG

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani, iar presa din Hexagon a aflat cifrele reale ale înţelegerii dintre cele două părţi. Dacă iniţial s-a vorbit despre un salariu de 35 de milioane, starul va încasa de fapt 41 de milioane de euro pe an.

Astfel, conform Le Parisien, el îl va depăşi pe prietenul Neymar, care câştigă 37 de milioane de euro anual. Mai mult, Messi a avut parte şi de o prima de instalare uriaşă: 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, jucătorul de 34 de ani are şi bonusuri uriaşe de performanţă, în situaţia în care va câştiga un nou Balon de Aur sau dacă va aduce, în premieră la Paris, trofeul Ligii Campionilor.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique