Închide meniul

UTA – Universitatea Craiova | Liviu Antal a declanşat nebunia la Arad! Atacantul i-a făcut K.O. pe oltenii lui Reghecampf cu un gol spectaculos

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2021, 23:19

Reclamă
UTA – Universitatea Craiova | Liviu Antal a declanşat nebunia la Arad! Atacantul i-a făcut K.O. pe oltenii lui Reghecampf cu un gol spectaculos

UTA Arad lider în play-out

CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

Liviu Antal i-a făcut K.O. pe oltenii lui Reghecampf cu un gol spectaculos

După o primă repriză lipsită de goluri la Arad, Liviu Antal a declanşat nebunia în tribunele arenei Francisc Neuman. Fotbalistul intrat în minutul 64 a marcat după doar 6 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vukcevic a centrat în careu, iar atacantul a lovit spectaculos balonul cu capul. Mingea a lovit chiar şi bara, însă Mirko Pigliacelli nu a avut nicio replică.

Liviu Antal a deschis scorul în UTA Arad - Universitatea Craiova
Liviu Antal a deschis scorul în UTA Arad – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova vrea să dea o dublă lovitură! Mihai Rotaru, gata să cumpere „sticlele de şampanie” cerute de fani

După ce a declarat că vrea ca „fotbalul şampanie” să vină în Bănie, fanii l-au taxat imediat: „Lasă vrăjeala cu plecarea. Ai propus şampanie, acum trebuie să cumperi ‘sticlele’!”. Astfel, patronul Universităţii Craiova a trecut la fapte şi vrea să dea o dublă lovitură în această vară.

Potrivit prosport.ro, Alexandru Mitriţă, fostul jucător al oltenilor, şi Vlad Dragomir, ex-Arsenal, sunt fotbaliştii pe care alb-albaştrii vor să îi transfere.

Mitriţă este împrumutat de americanii de la New York City la la Al Ahli, echipă unde a fost antrenat sezonul trecut chiar şi de Laurenţiu Reghecampf. Gruparea din MLS nu îl mai doreşte pe internaţionalul român, astfel că acesta va fi împrumutat din nou. Astfel, pe fir au intrat oltenii, care sunt interesaţi să îl readucă pe jucătorul în urma căruia au obţinut 8 milioane de euro în urmă cu doi ani.

Reclamă

După plecarea lui Alex Cicâldău la Galatsaray, Vlad Dragomir a devenit o opţiune serioasă pentru Universitatea Craiova. Mijlocaşul antrenat de Arsene Wenger este liber de contract după despărţirea de Virtus Entella. Gruparea din Bănie se luptă pentru transferul său cu Vicenza, club din Serie B.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și