Închide meniul

Joan Laporta, făcut praf de suporterii Barcelonei. „Lacheul lui Florentino Perez!” / „Clubul nu e afacerea ta!” Incredibil pe cine vrea să aducă în locul lui Lionel Messi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 19:05

Joan Laporta, făcut praf de suporterii Barcelonei. „Lacheul lui Florentino Perez! / „Clubul nu e afacerea ta! Incredibil pe cine vrea să aducă în locul lui Lionel Messi

"Revine Lionel Messi la Barcelona?". Juan Laporta a venit cu lămuriri

Juan Laporta este preşedintele Barcelonei / Profimedia

Suporterii catalani au afișat mai multe bannere în preajma stadionului Camp Nou înaintea meciului cu Real Sociedad, primul din noua stagiune de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, făcut praf de fanii Barcelonei

Fanii catalani au transmis căteva mesaje dure pentru Joan Laporta, pe care l-au tras la răspundere pentru plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona.

Președintele formației blaugrana a fost comparat cu Iuda și acuzat că complotează cu Florentino Perez împotriva clubului.

„Lacheul lui Florentino (n.r – Perez)”, „Tu ești la Ibiza, Messi e la Paris”, „Barcelona nu e afacerea ta” sau „Iuda Laporta l-a trădat pe Dumnezeu”, au fost câteva dintre mesajele afișate lângă Camp Nou.

Reclamă

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Lionel Messi

În deplină criză, Barcelona s-a orientat în Premier League pentru înlocuitorul lui Lionel Messi. Potrivit sport.es, catalanii au pus ochii pe Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette, ambii de la Arsenal.

Totul depinde de situația lui Martin Braithwaite. Danezul a fost pus pe lista de transferuri, iar Barcelona are nevoie să-l vândă cât mai repede. Ulterior, catalanii se vor decide care dintre Aubameyang și Lacazette este mai potrivit pentru planurile lui Koeman.

Reclamă 4 / 0/3

32 de ani are Pierre-Emerick Aubameyang, fiind cotat la 25 de milioane de euro. Gabonezul joacă pentru Arsenal din 2018, reușind să înscrie 85 de goluri pentru tunari, în 148 de apariții.

De cealaltă parte, Alexandre Lacazette are 30 de ani și este cotat la 28 de milioane de euro. Francezul joacă pentru Arsenal din 2017 și a înscris 65 de goluri pe Emirates Stadium, în 170 de meciuri.

Aubameyang mai are doi ani de contract cu Arsenal, în timp ce Lacazette a intrat în ultimele 12 luni are angajamentului său cu echipa londoneză.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și