Închide meniul
Video

Marius Şumudică, show înainte de Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj. „Sunt 50 de grade la nivelul solului!” + „Următoarea întrebare!” :)

Publicat: 16 august 2021, 20:30

Reclamă

Marius Şumudică, show la Belgrad, înainte de Steaua Roşie - CFR Cluj

Hepta

Marius Şumudică a fost amuzat când a fost întrebat despre o posibilă demitere de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, show înainte de Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj

El a refuzat să spună dacă a discutat cu Neluţu Varga despre acest subiect şi dacă a fost deranjat de afirmaţiile critice ale lui Dan Petrescu despre evoluţiile lui CFR Cluj.

„Următoarea întrebare! … Următoarea întrebare! … Următoarea întrebare”, s-a limitat să răspundă Şumudică. Tehnicianul a precizat că nu pleacă de la conferinţa de presă din respect pentru ceilalţi jurnalişti.

„De asta încă mă aflu pe scaun şi nu mă ridic după cele trei întrebări pentru a pleca la cabine. Nu vreau să intru în nicio polemică cu absolut nimeni. Aştept întrebări despre meciul de mâine”, a cerut antrenorul lui CFR Cluj.

Şumudică despre canicula de la Belgrad: „Sunt 45-50 de grade la nivelul solului”

Marius Şumudică a fost îngrozit la Belgrad de căldura sufocantă: „Am crezut că am aterizat în Dubai! Mă uitam în autocar, arăta 37 de grade, la nivelul solului cred că sunt 45-50. Asta e, ne pregătim ghetele, ne lăsăm maieul la hotel şi intrăm la treabă”.

Reclamă

Şumudică a lăudat-o pe Steaua Roşie pentru că este o fostă câştigătoare a Champions League, dar le-a transmis sârbilor că în Liga 1 s-ar bate cu CFR pentru titlu.

„Este un război format din două bătălii. Mâine e prima bătălie, dacă pierzi toţi soldaţii, a doua bătălie cu cine o mai câştigi. Îmi doresc un rezultat care să ne dea speranţe la calificare. Dar eu nu am pregătit niciodată un meci doar ofensiv sau doar defenisiv. Dacă aş face asta, aş folosi 11 fundaşi sau 11 atacanţi”, a mai spus Şumudică înaintea meciului tur din play-off-ul Europa League, care va avea loc mâine de la 22:00 la Belgrad.

Pe finalul conferinţei, Şumudică a revenit la subiectul unei posibile demiteri şi s-a mândrit cu parcursul perfect al echipei sale în campionat. „Ce-şi doreşte mai mult un antrenor decât să ai 5 din 5 şi să joci mâine cu un stadion plin. Am nişte băieţi adorabili”, a fost mesajul lui Şumudică pentru cei care îl contestă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și