Închide meniul
Video

Marius Şumudică, show înainte de Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj. „Sunt 50 de grade la nivelul solului!” + „Următoarea întrebare!” :)

Reclamă

Publicat: 16 august 2021, 20:30

Marius Şumudică, show la Belgrad, înainte de Steaua Roşie - CFR Cluj

Hepta

Marius Şumudică a fost amuzat când a fost întrebat despre o posibilă demitere de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, show înainte de Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj

El a refuzat să spună dacă a discutat cu Neluţu Varga despre acest subiect şi dacă a fost deranjat de afirmaţiile critice ale lui Dan Petrescu despre evoluţiile lui CFR Cluj.

„Următoarea întrebare! … Următoarea întrebare! … Următoarea întrebare”, s-a limitat să răspundă Şumudică. Tehnicianul a precizat că nu pleacă de la conferinţa de presă din respect pentru ceilalţi jurnalişti.

„De asta încă mă aflu pe scaun şi nu mă ridic după cele trei întrebări pentru a pleca la cabine. Nu vreau să intru în nicio polemică cu absolut nimeni. Aştept întrebări despre meciul de mâine”, a cerut antrenorul lui CFR Cluj.

Şumudică despre canicula de la Belgrad: „Sunt 45-50 de grade la nivelul solului”

Marius Şumudică a fost îngrozit la Belgrad de căldura sufocantă: „Am crezut că am aterizat în Dubai! Mă uitam în autocar, arăta 37 de grade, la nivelul solului cred că sunt 45-50. Asta e, ne pregătim ghetele, ne lăsăm maieul la hotel şi intrăm la treabă”.

Reclamă

Şumudică a lăudat-o pe Steaua Roşie pentru că este o fostă câştigătoare a Champions League, dar le-a transmis sârbilor că în Liga 1 s-ar bate cu CFR pentru titlu.

„Este un război format din două bătălii. Mâine e prima bătălie, dacă pierzi toţi soldaţii, a doua bătălie cu cine o mai câştigi. Îmi doresc un rezultat care să ne dea speranţe la calificare. Dar eu nu am pregătit niciodată un meci doar ofensiv sau doar defenisiv. Dacă aş face asta, aş folosi 11 fundaşi sau 11 atacanţi”, a mai spus Şumudică înaintea meciului tur din play-off-ul Europa League, care va avea loc mâine de la 22:00 la Belgrad.

Pe finalul conferinţei, Şumudică a revenit la subiectul unei posibile demiteri şi s-a mândrit cu parcursul perfect al echipei sale în campionat. „Ce-şi doreşte mai mult un antrenor decât să ai 5 din 5 şi să joci mâine cu un stadion plin. Am nişte băieţi adorabili”, a fost mesajul lui Şumudică pentru cei care îl contestă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și