Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău, primul gol la Galatasaray! A spart gheața chiar la debutul în Turcia. Colegii românului s-au luat la bătaie

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 22:59

Reclamă
Alexandru Cicâldău, primul gol la Galatasaray! A spart gheața chiar la debutul în Turcia. Colegii românului s-au luat la bătaie

Alexandru Cicâldău, primul gol la Galatasaray

Twitter Galatasaray

Galatasaray s-a deplasat la Giresunspor pentru prima partidă din noul campionat. Echipa lui Fatih Terim a intrat cu un avantaj liniștitor la cabine, scor 2-0, grație și românului Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, primul gol la Galatasaray

Cicâldău a marcat de la 11 metri, în minutul 45+2. Românul a șutat în coltul din stânga, iar portarul advers a plonjat în partea cealaltă. Galata mai beneficiase de un penalty și în urmă cu cinci minute, dar atunci Diagne a ratat. Tot Diagne a fost cel care a deschis scorul, în minutul 31.

Cicâldău este folosit de Fatih Terim pe post de decar, chiar în spatele vârfului Diagne. Românul este la primul meci în tricoul formației din Istanbul, unde poartă numărul 33.

VEZI AICI GOLUL LUI ALEXANDRU CICÂLDĂU

Spiretele s-au încins în repriza a doua. Din cauza tensiunii jocului, doi coechipieri ai lui Cicâldău s-au luat la bătaie, iar românul a fost printre cei care au sărit ca să-i despartă. Arbitrul a acordat un cartonaș roșu în urma incidentului.

Reclamă

Echipele de start

Giresunspor: Okan – Zeki, Douglas, Perez, Husamettin – Pelupessy – Hayrullah, Flavio, Sankhare, Serginho – Balde
Antrenor: Hakan Keles

Galatasaray: Muslera – Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt – Taylan – Feghouli, Berkan, Cicâldău, Kerem – Diagne
Antrenor: Fatih Terim

Alexandru Cicâldău, comparat de Fatih Terim cu Nicolo Barella

Fatih Terim s-a declarat fanul înfocat al lui Nicolo Barella și speră că Alexandru Cicâldău poate replica jocul starului de la Inter și din naționala Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat de jurnaliștii turci ce rol va avea Cicâldău la Galatasaray, Fatih Terim a oferit răspunsul pe loc.

Da, îmi place foarte mult de Barella. Cred că Cicâldău seamănă cu el. Au abilități similare. Poate juca la fel ca el”, a spus Fatih Terim, citat de milligazete.com.

6,5 milioane de euro a plătit Galatasaray ca să-l aducă pe Cicâldău în Turcia. Românul a semnat până în 2026, iar turcii i-au pus o clauză de reziliere în valoare de 25 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și