Închide meniul
Foto

„El este iubitul meu!” Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea. „Am fost foarte îndrăgostită”

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 9:06 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:53

„El este iubitul meu!” Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea. „Am fost foarte îndrăgostită”

Dezvăluirile intime făcute de Mădălinei Ghenea

Profimedia

Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea. „Am fost foarte îndrăgostită”. Mădălina Ghenea şi-a invitat fanii să-i adreseze întrebări pe contul de Instagram. Românca stabilită în Italia a răspuns cu umor când aceştia au fost prea îndrăzneţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De câte ori faci pe săptămână?„, a fost întrebată Mădălina Ghenea. „Zerooooo, în ultimul timp”, a venit răspunsul româncei.

„El este iubitul meu!” Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea

„Ai un iubit?”, a vrut să ştie un alt admirator al Mădălinei. „Recent, el este iubitul meu”, a glumit Mădălina Ghenea, care a postat o imagine de pe banda de alergare.

„Pariez că 99% dintre întrebări sunt …. de stupide”, a scris un alt fan, aprobat de Mădălina.

Pe un altul, ea l-a asigurat că nu este interesată de situaţia materială a iubiţilor. „Am fost foarte îndrăgostită de unul care câştiga mult mai puţin de 1435 de euro pe lună„, a spus Mădălina, cu referire la suma indicată în întrebare. Vedeţi imagini în Galeria Foto.

Reclamă

În această lună, Mădălina a împlinit 34 de ani şi a postat un clip în care a arătat cum a sărbătorit alături de fiică şi prietene.

View this post on Instagram


A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după succesul Italiei de la Euro 2020

Mădălina Ghenea este stabilită de mulți ani în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes în actorie și modelling.

Într-unul dintre proiectele sale, Ghenea a colaborat cu Giorgio Chiellini, căpitanul Squadrei Azzurra la Euro 2020. Cei doi au apărut împreună într-o reclamă.

Ghenea nu a ratat prilejul să-l felicite pe prietenul Chiellini după triumful de la Euro 2020.

„Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”, a scris românca pe Instagram, alături de câteva imagini spectaculoase de la filmările cu fotbalistul lui Juventus.

Mădălina Ghenea, suportera Universităţii Craiova

Mădălina Ghenea le-a spus italienilor că este suportera Universităţii Craiova şi că a moştenit de la tatăl ei pasiunea pentru fotbal.

„Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”, a declarat Ghenea pentru Corierre dello Sport.

Mădălina Ghenea şi-a declarat susţinerea pentru Craiova şi în urmă cu trei ani, după un meci amical câştigat de România cu 1-0 în faţa Suediei.

Reclamă

„După o pauză de patru ani, galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris ea la acel moment pe contul de Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și